Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

sedasyonla kanal tedavisi

selamlar 24 yaşındayım kanal tedavisi ihtiyacım var fakat işlem başlamadan pisikolojik olarak tansiyon düşüklüğü ve bayılma yaşıyorum.acaba sedasyonla tedavi yaptıra bilirmiyim teşekkürler .iyi çalışmalar

28 Haziran 2019 11:29
Prof. Dr. Oğuzhan Görler Doktora Sor

Prof. Dr. Oğuzhan Görler tarafından cevaplandı.

Lokal anestezi diş eti

Merhaba Gürkan bey, 2 gün önce sol alt arka azı dişime dolgu yapıldı, doktor diş etinden 1 iğneyle lokal anestezi uygulayarak işlemi yaptı. Ancak doktor iğneyi yaparken kendimi istemsizce kastım ve canım acıdı, dolgu işlemi tamamlandıktan sonra baktım ki iğne yapılan diş etim hafif şişmiş bunun için ne önerirsiniz endişelenecek bir durum mudur?

30 Ekim 2018 00:17
Dt. Gürkan Metin Doktora Sor

Dt. Gürkan Metin tarafından cevaplandı.

diş dolgusu

Merhabalar benim yaptırmam gereken bikaç dolgu var fakat iğneden oldukça korkuyorum araştırmam sonucu sizin sedasyon yönetmini kullandığınızı buldum. Gerçekten kullanılabilir mi? 20 yaşındayım.

21 Haziran 2018 20:18
Prof. Dr. Oğuzhan Görler Doktora Sor

Prof. Dr. Oğuzhan Görler tarafından cevaplandı.

Zirkonyumm

Hocam merhaba, ben ön iki dişimin şeklini beğenmiyorum tel yerine zirkonyum kaplaması yapmak istiyorum istediğim sonuca ulaşabilir miyim? Ulaşırsam tedavi süreci ne kadar sürer?

24 Nisan 2018 18:14
Prof. Dr. Oğuzhan Görler Doktora Sor

Prof. Dr. Oğuzhan Görler tarafından cevaplandı.

Lokal Anestezi sonrası şişlik

Hocam kanal tedavisi 3. seansında anestezi esnasında çok acı hissettim diğer seanslardan farklı bir acı neyse bitti seans sağ yüzüm komple şişti göz kapağımın altına kadar ve çene kasımmı diyim dokusu mu diyim sert ve baya ağrıyo asimetri oluştu röntgen çektiler apse falanda yok dişim ağrımıyo noldu bana geçermi 4 gün oldu geçmedi hematom belirtileri de yok ne bu illet çözemedim dişim ve kanallarım iyi durumda bu arada

30 Temmuz 2017 00:49
Dt. Tijen Secerli Dürer Doktora Sor

Dt. Tijen Secerli Dürer tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube