Sorularda Ara

Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Dişte lezyon

Merhabalar 6 yıl önce yapilan kompozit dolgumda ufak bir çatlak vardı.Yanındaki Dişin eti şişmesiyle gittiğim doktor antibiyotik verdi.Röntgende dolgu olan dişte lezyon var dedi.Bu lezyon tehlikeli mi oluşma sebebi dolgudaki çatlakmı?Yandaki dişte diş eti şişmesi bu lezyonun belirtisi mi?Çünkü röntgende temiz çıktı çürükte yok hocam.Teşekkürler.

30 Mart 2021 01:13
Dt. Rukiye BUĞRA Doktora Sor

Dt. Rukiye BUĞRA tarafından cevaplandı.

Yanakta şişlik

Merhaba.ben dün tek seanslik kanal tedavisi ve yanındaki dişe dolgu yaptırdım.kanal tedavisi esnasında doktora agridigini söyledim röntgen çektirdim bir sorun olmadığını söyledi ve tedaviyi tamamlayıp kapadı.hastaneden çıktıktan yarım saat sonra dayanılmaz bir ağrı başladı.iğne yaptırmak ve ağrı kesici almak zorunda kaldım ve şuan yanagimda şişlik ve sertlik var.ağrı hafifledi ama şişlik rahatsız edici ne yapmalıyım?

8 Kasım 2017 06:01
Dt. Rukiye BUĞRA Doktora Sor

Dt. Rukiye BUĞRA tarafından cevaplandı.

kanal tedavisi ve damakta şişlik

Merhaba doktor hanım benim 4 gun önce dişime kanal tedavisi yapıldı tek seanta yaklaşık bir saat içinde bitirildi. Şuan kanal tedavili olan dişimin damagı şiş durumda ve agzımı suyla çalkaladığımda 15dk falan ağrı sızı oluyo sonra geçiyo ağrım.sizce bunlar normalmi yoksa iltihap yapmış olabilirmi ? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

27 Mart 2016 18:11
Dt. Rukiye BUĞRA Doktora Sor

Dt. Rukiye BUĞRA tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube