Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Dilde his kaybı

Merhaba, benim sol alt arka gömülü 20’lik dişim şişiyordu sonrasında çektirdim. Çekim öncesinde röntgen almadılar ve bir diş eti uzmanı çekti. Sonrasında dilimin sol tarafında his kaybı oluştu. Sıcak-soğuk gibi şeyleri hissetmiyorum ve tat alamıyorum. Şuan da 1.5 ay oldu ve hala hiçbir şekilde bir gelişme olmadı.Doktorum ne zaman geçeceğine dair net konuşmuyor birkaç ay içinde geçer diyor. Bu his kaybı geçici mi yoksa kalıcı mıdır? Bir sinir kopması gibi bir durum var mıdır, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

28 Mayıs 2019 19:46
Dt. Sertaç Kızılkaya Doktora Sor

Dt. Sertaç Kızılkaya tarafından cevaplandı.

Gömülü 20 diş ameliyat sonrası kulak agrısı

merhabalar yaklaşık 5 gün önce gömülü 20 diş ameliatı oldum sol alttan.fakat agrı kesicinin etkisi geçtiğinde yutkundugumda kulağım agrıyor.sanırım uyusukken dilimin yan kısmını mı ısırmısım yoksa ameliyat esnasnda olan bişimi hatırlamıorum sadece canım cok yanıo zonkluyor,kan tadı alıorum ağzımda sürekli ve aşırı baş ağrısı da ekleniyor üzerine :(ne yapmam lazım..?yardımcı olursanız sevınırım..çünkü doktorum şehir dışında:(

24 Ocak 2018 07:46
Dr. Dt. Mehmet Tamer Kutsal Doktora Sor

Dr. Dt. Mehmet Tamer Kutsal tarafından cevaplandı.

20 Lik diş

Merhabalar Hocam. Benim Sorum 20 lik diş ile ilgili. Dün çok iyidim problem yoktu. Bu sabaha uyandım çenemde bir değişiklik var. Çenemin sol alt tarafında şişlik gibi birşey belirdi. Yutkunuyorum alt çenemi hareket ettiriyorum tam açabiliyorum problem yok. Ama birazda ağrı var hocam belirttiğim yerde. 20 Lik dişmi acaba ne yapmam gerekiyor? TEŞEKKÜRLER..

2 Ekim 2017 11:34
Dt. Esra Alparslan Doktora Sor

Dt. Esra Alparslan tarafından cevaplandı.

3 yıldır geçmedi

doktor hanım hayırlı akşamlar önemli bir sorum olacaktı cevaplarsanız çok memnun olurum.bn 3 sene önce 20 lik dişimi çektirmiştim.sonra ağzımın sol tarafında uyuşma gitmedi bir sey yerken uyuşma ve ağrı oluyor. doktora sorduğumda sinir kesilmiş olabilir yapacağım birşey yok dedi.bende nereye başvuracağımı bilmiyorum.yardım ederseniz çok sevinirim. nereye başvurayım bu ne olabilir 3 senedir ben bu uyuşukluğu ve birşey yiyince sol tarafımın iğne batması gibi ağrısını çekiyorum.

10 Mayıs 2015 02:31
Uzm. Dt. Ebru Çatal Hocaoğlu Doktora Sor

Uzm. Dt. Ebru Çatal Hocaoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube