Sorularda Ara

Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Porselen

Merhaba Azı Dişime Porselen Yapıldı Şu An Geçici Porselen Takıldı. Ama Sanki Geçici Porselen Çıkacakmış Gibi Geliyor Bana. Doktor Çıkmaz Dedi.Sizce Azı Dişe Porselen Yapılması İyi Mi?

5 Haziran 2014 16:47
Dt. Demet Ulaman Çıkrıkcı Doktora Sor

Dt. Demet Ulaman Çıkrıkcı tarafından cevaplandı.

Diş çekimi

Merhaba doktor hanım perşembe günü alt çene 6 numaralı dişimi çektirdim ve çekimden sonra midem çok bulandığı için kanı yutamayıp tükürdüm. ağrılarım hiç geçmedi, sürekli ağrı kesici içtim ve doktorun verdiği antibiyotik ve gargarayı da kullanıyorum. dün acile gittim iltihap kapmış denildi ve ağrımın dinmesi için oraya ilaçlı bir bez konuldu. bu sabah uyandığımda çekilen dişin yanak kısmında apseye benzer beyazlıklar vardı ve ağzımı oynattığımda dayanılmaz bir acı çekiyorum. ağrımı dindirmek için ne yapabilirim? teşekkürler...

2 Mart 2014 10:48
Dt. Demet Ulaman Çıkrıkcı Doktora Sor

Dt. Demet Ulaman Çıkrıkcı tarafından cevaplandı.

ön diş

mrb. doktor hanım. ben 24 yaşındayım ve 4 ay önce doğum yaptım bundan 1 yıl öncede bir kç dişime dolgu yapıldı ön dişlrimde dahil olmak üzere hamilelik zamanında ön 2 dişimin arasındaki dolgu düştü ve 2 kez apse yaptı aama öyle böyle apse değil yüzüm ve şişti ve burnumun kenarlrında sertlik oluştu sonra dişimin üzerinden br beyazlık olaşarak apse drane oldu.bu 2 kez tekrarladı çok ağrılı bir şekilde. şimdi bu dişimi yaptırmak istiyorum dolgudan önc bikaç işlem yapılır herhalde film falan. özel muaynaneler bu dişim için gerekli olan işlemleri yapabilirlermi yoksa bir üniversite hastanesine mi gitmem gerek.EN ÖNEMLİSİ EMZİRİYORUM BEBEĞİM İÇİN İLAÇ FALAN KULLANMAM GEREKİRSE BİR SAKINCASI OLUR MU?

22 Şubat 2014 19:13
Dt. Demet Ulaman Çıkrıkcı Doktora Sor

Dt. Demet Ulaman Çıkrıkcı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube