Sorularda Ara

Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hocam merhabalar ben yeni mezun oldum bilgi almak istiyorum..

Ben Kırıkkale Üniversitesi 2014 mezunuyum. Mesleğimi elime aldığım için ve ünvan kazandığım için çok mutluyum. Özel muayenehane açacak maddi gücüm yok. Bundan dolayı devlet kadrolarına atama isteyeceğim. Bu atamaları kaçırmamak için her gün bakanlığın sitesini ziyaret ediyorum. Bana atama konusunda biraz bilgi verebilir misiniz yani münhal kadrolar açıklandıktan sonra yapmam gerekenler konusunda bilgi sahibi değilim. Siz ağız ve diş sağlığı merkezinde çalışan bir hekim olarak bana bilgi verebilir misiniz? Şimdiden size çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

25 Ağustos 2014 00:00
Dt. Çetin Yılmaz Doktora Sor

Dt. Çetin Yılmaz tarafından cevaplandı.

alt çene ameliyatı sinir zedelenmesi.

iyi günler hocam bir kaç ay önce ortodontik tedavi gereği alt çenemdem operasyon geçirdim rotasyon yapıldı çenemin bir tarafında hissizlik düzeldi ama diğer tarafında hala var.Dişlerimde sıcak soğuk hissi geri geldi gibi ama dudağım ve altında sıcak soğuk hissi iğne batırma falan hala yok mesela kaşındığını hissediyorum ama neresi olduğunu saptıyamıyorum bütün bölgeyi kaşısamda geçmiyor.doktorum muhtemelen sinirin hasar gördüğünü hislerin geri geleceğini tahmin ettiğini söyledi.iyileşmeyi hızlandıracak bir çözüm var mı hocam.ameliyattan sonraki diş filmim şu linkte hocam http://img845.imageshack.us/img845/2222/buk2.jpg

28 Mart 2014 23:31
Dt. Çetin Yılmaz Doktora Sor

Dt. Çetin Yılmaz tarafından cevaplandı.

diş eti

Hocam diş ile ilgili problemler tek taraflı lenf bezi şişmesine neden olabilir mi ? Olabilirse tek taraflı olması normal mi?

22 Mart 2014 22:02
Dt. Çetin Yılmaz Doktora Sor

Dt. Çetin Yılmaz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube