Sorularda Ara

Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Diseti kasintisi

Mrb dr bey.1 aydir ondisetlerimde kasinti var ve karincalanma hissi.1 ay once dishekimine gttim.distaslarim alinip dislerim temizlendi.ANcak ara ara devam eden bu huzursuzluk hissi beni rahatsiz ediuor.dis rontgenimde sadece ust 20 liklerde curuk ckti ancak sizi yok.gunde enaz 2 kez dislerimi florurlu macunla fircaliyorum, bakima ozen gosteriuorum yinede gecmiyor.sebebi ne olabilir,

25 Mayıs 2019 19:58
Dt. Osman Aşkar Doktora Sor

Dt. Osman Aşkar tarafından cevaplandı.

Diş kökü çekilmesi

Hocam daha öncede yazmıştım hatırlarsanız benim ustte 1. Azi dişim çürük ve kırıktı tac kismindan cok az bi yer var oda tutulacak gibi değil. Hocam peki ortalama kac dakika sürer bu operasyon en az ve en cok diş duzenim bozuk degil daginik degil yani. ayni diş ama sag taraftaki dişi 2 sene once cektirdim 4 5 dk sürdü en fazla.

27 Mart 2018 12:15
Dt. Osman Aşkar Doktora Sor

Dt. Osman Aşkar tarafından cevaplandı.

Diş bozukluğu

Merhaba hocam, diş yapımı hep aynadan görüp dişlerimin görünüşünü güzel sanıyordum ancak çektiğim fotoğraflar ve arkadaşlarımın tepkileri dişlerimin asimetrik ve çarpık olduğunu gösterdi ben eskiden diş telide kullanmıştım ancak pekiştirme tedavisini yapamadığımdan hafif değişme oldu sanıyordum meğerse çok değişmiş. Nasıl dişlerimi düzeltip estetik bir görünüm kazandırabilirim gerçekten dişlerimle hiç barışık değilim.

19 Kasım 2017 03:40
Dt. Osman Aşkar Doktora Sor

Dt. Osman Aşkar tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube