Sorularda Ara

Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

köprü düşmesi

merhaba hocam ben size yaklaşık 1 yıl önce sol üst taraftaki dişlerime köprü yaptırmıştım dün gece köprü düştü corona salgılından dolayı hastahaneye gidemiyorum soğuk sıcak temasında ağrı yapıyor ve ağzımın o tarafı ile çiğneme yapamıyorum düşen köprüyü peçeteye sardım aynı köprü yerine takılabilir mi? birde salgın geçene kadar ne yapmalıyım

26 Mart 2020 11:09
Dt. Emrah Koçak Doktora Sor

Dt. Emrah Koçak tarafından cevaplandı.

Dis sonrasi dis etinde kalan parca

Ben cigdem yazici 26yasindayim. Bir saat ewwel disimi cektrdim ust azi dislerimden birtanesi dolgusu dusmus ve dha sonra kirilmisti kokude kirildgi icin dr hanim kirarak cikartti disimi ewe geldikten sonra dilime birseyin battigini hissettim dis iceride mi kaldi diye endiselendim dr hanimi aradim endiselenme o dis degil kemik onunla oynama gecicek dedi. Ama baska bir uzmandan daha bilgi almak istedim.bu durumda kemik olmasi mumkunmu o kemik nereden gelior kalan parca dis olablirmi.

13 Haziran 2018 15:55
Dt. Emrah Koçak Doktora Sor

Dt. Emrah Koçak tarafından cevaplandı.

Diş kökü kaldı ağrı veya koku yapmıyor sonradan bir sıkıntısı olur mu

Benim iki disim çekildi 3 sene kadar oluyor kökü kaldı ama herhangi bir ağrı koku yapmıyor sadece görüntü açısından iyi durmuyor dr. gittim etini yarıp alacaklar dedi bende öyle söylemesinden korktum ağrı koku filan yok sonradan bir zararı olur mu olursa ne olur ?

8 Mart 2018 00:44
Dt. Emrah Koçak Doktora Sor

Dt. Emrah Koçak tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube