Sorularda Ara

Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Diş eti sorunları

Hocam közlenmiş sebze yedikten sonra ön diş etimin içine köz kaçtığını fark ettim almaya çalışırken biraz da ben içeri ittim yanlışlıkla. Ne yapmam gerekir siyah leke şeklinde bir görüntüsü var hekime gitsem çıkarır mı? Birkaç gün durmasında bir zarar olur mu?

20 Haziran 2021 11:55
Dt. Damla Zenar Doktora Sor

Dt. Damla Zenar tarafından cevaplandı.

Çenemde rahatsızlık hissi

Hocam merhaba ben hep sağ tarafimla yemek yerdim çocukluğumdan beri bu durum sağ cene kasımın çok gelişmesine neden olduğu için sol taraf im ile yemeye de başladım ama ilk gün sol tarafımda yedikten sonra sol tarafımda biraz ağrı hissettim sonra cenem eskisi gibi değil sol tarafla yemek yemeye başladıktan sonra cenem rahatsızlık hissi veriyor ve düzgün kapanmıyor gibi hissediyorum sizce nedeni nedir ?

18 Haziran 2021 19:42
Dt. Damla Zenar Doktora Sor

Dt. Damla Zenar tarafından cevaplandı.

Diş sızlaması

Hocam iyi günler benim 2 tane şikayetim olucaktı 1. Ben sol azı dişime 18 gün önce dolgu yaptırdım ama dolgulu dişime sert bişe yediğimde ağrı oluyor ve sıcak bişe içtiğimde sızlamaktan ziyade böyle kasılıyor gibi oluyor saniyesinde geçiyor 2. Sorum hocam sağ kopek dişimin yanındaki azı dişlerimde soğuk bişe yiyip içtiğimde çok fena sızlama oluyor ve 10 dk ağrı oluyor neden oluyor sorularıma cevap verirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

14 Mart 2021 17:26
Dt. Damla Zenar Doktora Sor

Dt. Damla Zenar tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube