Sorularda Ara

Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Azı dişin pürüzsüz yerindeki çıkıntılı dolgu

Merhaba hocam ben 16 yaşındayım azı dişlerimin pürüzsüz yerlerinde çıkıntılı dolgu var bende bu durumdan çok rahatsız oluyorum beyaz dolgu ama dilimile dolgu yapılan bölgeye gezdirince sanki dolgu kırılacak dolgu çıkacak gibi oluyor beyaz dolgu tırnağımla oynadım bayağı çıkıntılı ve gıcır gıcır sesler çıkartıyo hocam sanki heran düşecek gibi dişimle bir değil sanki parmağımla felan oynayınca hep ona takılıyorum acaba o çıkardığı gıcır gıcır sesle çıkıntılı olan bölgeleri dişle nasıl bir olur önerileriniz nelerdir azı dişin pürüzsüz yerinde

8 Ocak 2016 11:25
Dt. Ülkü Koloğlu Doktora Sor

Dt. Ülkü Koloğlu tarafından cevaplandı.

Dişin Kararması

Merhaba Ülkü hanım. Yaklaşık olarak 10 yıl önce siyah dolgu yapılmış dişimin son 1 haftadır karardığını fark ettim. Herhangi bir ağrı yok, ve günde 3-4 kez fırçalıyorum. (Dişin konumu sol alt ve 20lik diş yanı.) Araştırdım biraz; ama herhangi bir bilgi edinemedim. Çürümelere de baktım; ama bu yönde bir kararma yoktu. Bilgi verirseniz ne yapmam gerektiği ile ilgili sevinirim. İyi çalışmalar.

8 Kasım 2015 15:46
Dt. Ülkü Koloğlu Doktora Sor

Dt. Ülkü Koloğlu tarafından cevaplandı.

DOLGULU DİŞ ERİDİ

Merhabalar Hocam, ben yaklaşık 5-6 yıl önce Kanal tedavisi olup olmadığını hatırlamıyorum üst dişime dolgu yaptırdım. Dolgular siyahtı bugün fark ettim ki dişimin yerinde sadece siyah dolgu kalmış. Dilimle boşluğu hissedebiliyorum. Dişim erimiş sanki. Bu nedir hocam, nasıl bir yol izlemeliyim?

17 Ağustos 2015 08:30
Dt. Ülkü Koloğlu Doktora Sor

Dt. Ülkü Koloğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube