Sorularda Ara

Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

dişimdeki dolgu :)

merhaba benim köpek dişi dedigimiz dişe dolgu yapıldı cok az çurume vardı temizlendi ve ben bu dolguyu devlet hastanesinde yaptırdım görüntü olarak bi problem yok ama benım sorunum cevremdekilerin dediğine göre dolgu tutmaz 6 ay sonra düşer diyolar sizce ne yapmalıyım ?

12 Şubat 2016 10:14
Dt. Tuba Uluneke Uygun Doktora Sor

Dt. Tuba Uluneke Uygun tarafından cevaplandı.

Azı dişin pürüzsüz yerindeki çıkıntılı dolgu

Merhaba hocam ben 16 yaşındayım azı dişlerimin pürüzsüz yerlerinde çıkıntılı dolgu var bende bu durumdan çok rahatsız oluyorum beyaz dolgu ama dilimile dolgu yapılan bölgeye gezdirince sanki dolgu kırılacak dolgu çıkacak gibi oluyor beyaz dolgu tırnağımla oynadım bayağı çıkıntılı ve gıcır gıcır sesler çıkartıyo hocam sanki heran düşecek gibi dişimle bir değil sanki parmağımla felan oynayınca hep ona takılıyorum acaba o çıkardığı gıcır gıcır sesle çıkıntılı olan bölgeleri dişle nasıl bir olur önerileriniz nelerdir azı dişin pürüzsüz yerinde

8 Ocak 2016 11:22
Dt. Tuba Uluneke Uygun Doktora Sor

Dt. Tuba Uluneke Uygun tarafından cevaplandı.

DOLGULU DİŞ ERİDİ

Merhabalar Hocam, ben yaklaşık 5-6 yıl önce Kanal tedavisi olup olmadığını hatırlamıyorum üst dişime dolgu yaptırdım. Dolgular siyahtı bugün fark ettim ki dişimin yerinde sadece siyah dolgu kalmış. Dilimle boşluğu hissedebiliyorum. Dişim erimiş sanki. Bu nedir hocam, nasıl bir yol izlemeliyim?

17 Ağustos 2015 08:39
Dt. Tuba Uluneke Uygun Doktora Sor

Dt. Tuba Uluneke Uygun tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube