Sorularda Ara

Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

diş iltihabı ,diş kaybı

iyi günler peki iltihap dişten kaynaklanıyorsa ? yada her iki ihtimalide düşünerek (diş etinde yada dişinkendisinden ) bu durumda hangi tür antibiyotik alınmalı geçtiğimiz yıl 3 farklı antibiyotik kullandıktan sonra 2 diş kaybettim yıllar önce kanaltedavisinde akıtılan iltihabı söylediğimde doktor iltihabı herzaman akıtmanın mümkün olmadığını söyledi ! bu doğrumu cerrahi müdahele mümkünmü ? aşağıda email istenmiş yazacağım email e epeydir erişemiyorum cevabı burdan verirseniz minnettar kalırım.

18 Kasım 2019 12:26
Dt. Elham Dinçer Doktora Sor

Dt. Elham Dinçer tarafından cevaplandı.

hassas dişlere çare

merhabalar doktor hanım hayatım boyunca dondurma çikolata buz gibi şeyler içebilenlere hep imrendim kendimi bildim bileli soğuk yada sıcak şeyler yiyemiyorum tatlı seyler kesinlike yiyemiyorum bir yudum su içsem sanki btun dişlerım sızlıyor bu kadar hassasiyet normalmidir yada hassas dişlere tavsiyeleriz nelerdir bir tedavisi varmıdır. beni aydınlattığınız için şimdiden çok teşekkür ederim saygılar sunarım.

11 Mayıs 2017 04:15
Dt. Elham Dinçer Doktora Sor

Dt. Elham Dinçer tarafından cevaplandı.

kanal tedavili dişe dolgu zarar verirmi.

merhabalar hocam benim 5 yıl önce yapılmış bir kanal tedavili azı dişim var dişimde hiç problem yok yalnız diş ile diş etinin birleştiği kısımda bir çürük oluştu dolgu yaptırmam gerekirmi yoksa dolgu dişe zararmı verir kanal tedavisi bozulurmu karar veremedim diş canlı olmadığı için dolgu esnasında kırılırmı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım bu şekilde kalsınmı yoksa dolgusu gereklimidir yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

10 Mayıs 2017 02:05
Dt. Elham Dinçer Doktora Sor

Dt. Elham Dinçer tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube