Sorularda Ara

Diş Hekimi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

20 lik diş

Merhaba doktor hanım yaşım 25. 20 lik dişlerimin 4 ü de çıkmış ve siyahlaşmış bile. Her gün diş ipi ve fırçalamaya rağmen siyahlaşmış bir de diğer yanında Kİ dişe de geçmiş sanırım ayna karşısında dikkatli bakınca fark ettim çok korkuyorum diğer dişlerimi de çekerler diye ne yapabilirim ??? Ayrıca diş etlerim de kırmızı ve şiş. Dediğim gibi düzenli fırçalamaya rağmen. Bana öneriniz nedir ? Pandemiden sonra diş hekimine görüneceğim ama dişlerimi kaybederim diye çok endişeliyim

12 Mayıs 2021 04:48
Dt. Emel Yaşbek Doktora Sor

Dt. Emel Yaşbek tarafından cevaplandı.

Ağız kanseri olma ihtimalim var mı

Hocam Merhabalar benim ağzımın içinde sol yanakta ufak bi şişlik var Ayriyetten arada sırada kırmızı renkli görünen noktalar çıkıyor ve kendiliğinden gidiyor bu noktalar internetten biraz baktım ağız kanseri diyordu lakin ben önce bir bilene danışayım dedim malumunuz internetten bakılan çoğu hastalıkta kanser yazısı çıkıyor hemen sizce durumum nedir acilen doktoramı gitmeliyim ( 18 yaşındayım bu arada)

24 Şubat 2021 13:45
Dt. Emel Yaşbek Doktora Sor

Dt. Emel Yaşbek tarafından cevaplandı.

Porselen kırıldı

Azi disimde kopru var en arka tarafındaki koprunun porseleni kırıldı sorun olurmu ? Yarisi var yaridi yok porselen olarak sirf metal görünüyor ama benim icin skrun teskil edermi?

8 Ocak 2019 21:07
Dt. Emel Yaşbek Doktora Sor

Dt. Emel Yaşbek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube