Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Lazer Epilasyon Yanığı

Merhaba Emel Hanım bir süredir alexandirite makina ile lazer epilasyon yaptırıyorum. cumartesi günü 5. seansımdı ve koltuk altı, özel bölge, göbek ve bacaklarıma lazer epilasyon yapıldı fakat sadece bacaklarımın üst kısmında kırmızıdan kahverengiye dönen benek benek onlarca yanık oluştu. diğer bölgelerde herhangi bir sıkıntı yok hem de aynı derecede atış yapılmasına rağmen. merkeze tekrar gittim ve uzun süre ara verdiğim için olabileceğini söylediler. 4 gün beklazon krem ardından 4 gün silverdin ardından 4 gün bepanthen merhem kullanmamı önerdiler. bacaklarımda iz kalmasından çekiniyorum ayrıca yanlış bir tedavi de görmek istemiyorum. sizin yorumunuz nedir? teşekkürler

11 Aralık 2013 11:35
Doç. Dr. Emel Erdal Çalıkoğlu Doktora Sor

Doç. Dr. Emel Erdal Çalıkoğlu tarafından cevaplandı.

bilgi

Merhaba,bel bölgeme 1 ay önce sıcak su torbası koymuştum ve ondan sonra 1 aydır geçmeyen, belim bölgemde siyah yuvarlık küçük çaplı izler kaldı.Bu kendiliğinden geçer mi yoksa bir şey sürmem vs. gerekir mi?

11 Aralık 2013 02:49
Doç. Dr. Emel Erdal Çalıkoğlu Doktora Sor

Doç. Dr. Emel Erdal Çalıkoğlu tarafından cevaplandı.

koter sonrası yanık izi

Merhaba, 2 ay önce yüzümdeki et benini aldırmak için hastaneye gittim. ve koter tedavisi uygun görüldü. tedavi sırasında et beni'ni yakarken beyaz bir cisme rastladıklarını onu almak için biraz derinden yakacaklarını söylediler. tamam dedim. işlem sonrasında çukur oluştu. ve yara kapandığında iz kaldı. elimle dokunduğumda o kısım sert. ve görünüm olarak eski halinden dahada rahatsız edici. resim:http://img197.imageshack.us/img197/7403/wrmx.jpg ne gibi tedaviler uygulanabilir? ve düzelme oranı? teşekkürler.

23 Ekim 2013 01:03
Doç. Dr. Emel Erdal Çalıkoğlu Doktora Sor

Doç. Dr. Emel Erdal Çalıkoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube