Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Roaccutane kaşıntı

Hocam merhabalar 5 aydır roaccutane kullanıyorum genelde vücudumda kaşıntı olmazdı ama artık çoğu zaman vucudumda iğne batmış tarzda kaşımtılar oluyor elimde va heryerde bu kaşımtı ilaçtan kaynaklanabilirmi yoksa altında başka bir nedenmi aramak gerek Çünkü ilaç dolayısıyla her ay kan testide yaptırıyorum bu ay sadece biraz karaciğer değerlerim yüksek çıktı 7-8 değer fazla çıktı ama doktor kullanabilirsin çok yükselmemiş dedi bende enginar suyu vs içiyoruö iyi gelmesi adına ama bu kaşımtı ilaçtanmıdır yoksa baska birşeydenmidir anlamadım hocam yarıdmcı olursanız sevinirim

15 Şubat 2021 21:35
Uzm. Dr. Fatma Şahan Doktora Sor

Uzm. Dr. Fatma Şahan tarafından cevaplandı.

Vitiligo Hastalığı

Hocam merhaba. 15 yaşındaki kardeşimde elinde beyaz leke vardı. 7 ay öncesinde hastaneye gittiğimizde vitiligo teşhisi koyuldu. Bir kerem verdi. Fakat bu lekeler son 2 ayda her yerine yayıldı. Kaşı ve saçında bile beyazlıklar oluştu. Virüsten dolayi erteledik ama daha da yayılıyor.

21 Mayıs 2020 15:59
Uzm. Dr. Fatma Şahan Doktora Sor

Uzm. Dr. Fatma Şahan tarafından cevaplandı.

Vitiligo penis sikintisi

Hocam merhaba esimin penisinde vitiligo cikti acaba bana tehlikesi varmıdır bulasicimidir.ona yada cinsel yolla bana bir sikintisi olurmu kasintim oluyor ve korkuyorum.

11 Aralık 2019 15:22
Uzm. Dr. Fatma Şahan Doktora Sor

Uzm. Dr. Fatma Şahan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube