Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

önerilecek tedavi

merhaba nezih bey. 20 yaşındayım ve sedef hastasıyım doğduğumdan 40 gün sonra yaralarım cıkmış ve sedef tanısı konmus o zamandan beri var. ailede kimsede yok. vücudumun dağınık olarak her yerinde ufakta olsa var ama saçlarda sırtımda ve kollarda fazla var. krem falan kullanıyorum sürekli bi dönem metoart iğne kullandım gecer gibi oldu ama 10mg düşürünce ilacı tekrarladı ve bıraktım yaklaşık 6-8 ay iğne kullandım. önerebileceğiniz bi tedavi var mı? doktorumdan başlamamı isteyebileceğim?

18 Nisan 2014 01:51
Uzm. Dr. Nezih Karaca Doktora Sor

Uzm. Dr. Nezih Karaca tarafından cevaplandı.

yüksük tırnak

merhaba doktor bey 26 yaşındayım yaklaşık bir buçuk yıldır el tırnaklarımın tamamında delik ve çukurluklar mevcut.. sedef olabileceği yönünde bilgiler var fakat tırnaklarımın dışında vücudumda hiçbir kızarıklık leke veya yara söz konusu değil sadece saç derisinde yoğun kepeklenme ve saç dökülmesi var sizce sebebi ne olabilir ve tırnaklarımın görüntüsünün tedavisi mümkün müdür birde 3 aylık hamileyim hamilelikle birlikte zamanla düzelebilir mi cvbnız için şimdiden teşekkürler...

14 Ocak 2014 12:02
Uzm. Dr. Nezih Karaca Doktora Sor

Uzm. Dr. Nezih Karaca tarafından cevaplandı.

Hamilelik te Sedef Hastalığı

Hocam merhaba, Yaklaşık 10 yıldır sedef hastasıyım.Saç diplerimde yaygın bir şekilde var.Sorum hamile kalmadan önce ilaçları bırakmak gerekiyor mu?Saç losyonu,şampuan vs.. İlginize şimdiden Teşekkürler.

19 Kasım 2013 12:49
Uzm. Dr. Nezih Karaca Doktora Sor

Uzm. Dr. Nezih Karaca tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube