Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Saç sağlığı

Merhabalar.sn.Erşan bey benim sorum::Şampuan değişimi yapılırsa bu değişim saç dökülmesine neden olabilir mi?bende şu anlık mevsimsel dökülme var ve doktor tavsiyeli birkaç ürün kullandım ve bitti şu anlık ama şahsi olarak saçımı banyo da yıkarken head shoulders 2.si bir arada kullanıyorum erkeklere özel kepek ve saç dökülmelerine karşı ve bir süreliğine elidor co-creatıons saç dökülmelerine karşı dr. francesca fusco nun ürününü kullanmayı istiyorum sizce bu değişimin bir zararı olur mu? sizce sık değişimlerin bir zararı olur mu? ne yapmalıyım siz ne önerirsiniz.

11 Ocak 2016 00:44
Uzm. Dr. Erşan Ön Doktora Sor

Uzm. Dr. Erşan Ön tarafından cevaplandı.

Kavga sırasında saçım koptu

Merhaba. Dün okuldayken bir arkadaşla tartışmam oldu. Ve aniden saçlarıma sarıldı ve sadece bir bölüme baskı yapmış olacak ki orası koptu ve büyük bir yer . Kökleriyle beraber koptu hala acıyor başım. Saçımın çıkmamasından korkuyorum. Ne yapabilirim? Herkes sarımsak zeytinyağı gibi şeyler söylüyorlar kullananlar işe yaradı diyor ama bir uzmana da başvurmak istedim lütfen ne iyi gelir söyler misiniz ve kesin uzar mı? Ani çekme olduğundan dolayı hafif kan da vardı diplerde ama bugün düne göre daha iyi sanki ama bilmiyorum lütfen yardımcı olun.

1 Ocak 2016 19:17
Uzm. Dr. Erşan Ön Doktora Sor

Uzm. Dr. Erşan Ön tarafından cevaplandı.

Aloe vera şampuan

Merhaba doktor bey Aloe vera jojoba şampuan saç için saç sağlığı açısından iyi midir yoksa o da diğer şampuanlar gibi midir? Kullanılmasını önerir misiniz?

27 Aralık 2015 18:33
Uzm. Dr. Erşan Ön Doktora Sor

Uzm. Dr. Erşan Ön tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube