Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Saç derisi yanması

Merhaba hocam, 2 ay önce gittiğim kuaförde saçımı oryalle açtılar. Açma sırasında saçımın derisi çok yandı. Aradan 2 hafta geçmişti ve saçımın derisi bir türlü iyileşmiyordu. Sonradan dökülmeler başladı. Daha önce saçım hiç dökülmezdi. Türlü türlü karışımlar denedim ama saçımın derisi hala daha kuru duruyor. İki kez cildiyeye gittim kan değerlerim gayet normal çıktı. Şuan tam iki ay geçti işlemden sonra saç dökülmesi devam ediyor. Saç derimde açımıyordu. Dün denediğim bioxin şampuanı benim derimi yine eskisi gibi yaptı . Ensem de dahil enseme doğru bir yanma, acı var. Alerjiden şüphelenmeye başladım. Ve psikolojimide bu durum çok etkiledi:( kaç aydır bu durumla uğraşıyorum sizce ne yapmam gerekir?

28 Ağustos 2021 20:12

Saç yağlanması ve kepeklenmesi

Merhaba hocam, hocam saçımı 2 gün yıkamayınca hemen yağlanıyor ve kepek sorunum da var sizce nasıl bir şampuan kullanmalıyım ve kaç günde bir saçımı yıkamalıyım?

1 Ağustos 2021 17:13

saç dökülmesi

MERHABALAR ben 18 yaşındayım .Birkaç yıldır saçlarım çok dökülüyor özellikle son 4 5 aydır.Saçlarımda ciddi bir şekilde seyrelme saç tellerimin zayıflama cansızlaşma incelme var.saçlarım çok gür ve canlıydı. Nedenleri ne olabilir bir öneriniz var mı

8 Nisan 2021 19:16

Saçım çıkarmı?

Merhaba doktor hanım, saçımda beni rahatsız eden yeri kopardım biraz açıklık oluştu hemen çıkarmı yada ne zaman çıkar ?

26 Mart 2021 18:46
Facebook Twitter Instagram Youtube