Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Saç dökülmesi ve kırıklar üzerine

Hoca merhaba. Androgenetik alopesi saç dökülmesi erkek tip1 teşhisi daha önce konulmuştu, şu sıralar dökülemeyen yanlarım hariç saçımın tamamını uzatmaya çalışıyorum. Saçıma 6 ay içinde 2 defa keratin işlemi uygulandı 2 keratinin de ömrü bitti etkisi neredeyse geçti ve saçlarımda ki kırıklar hızla arttı bütün canlılığı gitti, saçlarıma şuan bakım yağı uyguluyorum ancak dışarıdan takviye olarak ne alabilirim biotin, xpecia gibi siz ne önerirsiniz saçlarımı uzatmak istiyorum gürleşmesini güçlenmesini canlanmasını sağlamak için ne yapabilirim?

29 Ağustos 2015 18:16
Prof. Dr. Halis Bülent Taştan Doktora Sor

Prof. Dr. Halis Bülent Taştan tarafından cevaplandı.

saç dökülmesi

benim sorunum saçlarım çok dökülmekte genetik olarak büyük ihtimalle,şuan korumak ve yeni saç çıkması için ne kullanabilirim.Minoxil kullanımına başladım fakat minoxil yerine minoxidil önerdiler hangisi daha iyidir yada sizin bir öneriniz var mı bu konuda ?

10 Ağustos 2015 20:45
Prof. Dr. Halis Bülent Taştan Doktora Sor

Prof. Dr. Halis Bülent Taştan tarafından cevaplandı.

şimdiden teşekürler...

hocam iyi günler yaşım 17 askeriye mülakatlarında kansızlık çıktı 8 sınırda dediler ve ben kansızlık olduğunu biliyodum ama herhangi bi doktora gitmedim bu durumla ilgili olarak 2 3 senedir var kansız insanlar üşür yorgun halsiz olur gibi şeyler duydum evet bunlar bendede var liseye geçtinden sonra saçlarım beyazlamaya başladı 100 tel belki daha fazla beyaz var ve bu günlerde sık olan saçlarım seyreldi hergün 70 80 tel saçım dkölüyo ama beyazlar dökülmüyo bazı saç tellerimde ise kökü yarısı beyaz yarısı siyah iç hastalıklarına gittim damardan demir kan takviyesine başladık acaba bunları kullandıktan sonra saçımda dökülme ve beyazlamalar son bulur mu bunu soracaktım kusura bakmadın başınıza ağrıttım biraz

4 Ağustos 2015 16:28
Prof. Dr. Halis Bülent Taştan Doktora Sor

Prof. Dr. Halis Bülent Taştan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube