Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Aşırı Saç dökülmesi

İyi akşamlar hocam Ben 3 senedir saç dökülmesinden muzdaribim. 19 yaşına geldim. Önler baya seyrek arkadan tepe bölgesi hafif açık.5 aydır hairforte kullandım bir ara dökülme durdu 2 ay bırakınca gene başladı. Her gittiğim doktor genetik dedi fakat tahlil yapmadılar. Ben 15 gün önce hormon tahlili yaptım ve total testosteron 454 çıktı. Normal gözüküyor. Kırmızı değer yok. Bildiğim kadarıyla genetik dökülme testosteron azlığı ya da fazlalığında görülüyor. Testosteron um normal ise başka bir durumdan dökülüyor olabilir mi yoksa normal olması genetik dökülmeye gene sebebiyet verebilir mi? Bu konudan yardımcı olursanız çok sevinirim. Çünkü kimse yardım etmiyor. Gittiğim doktorlar yüzüme bile bakmıyor.

1 Ekim 2021 02:07
Uzm. Dr. Damla Demir Doktora Sor

Uzm. Dr. Damla Demir tarafından cevaplandı.

Erkek tipi saç dökülmesi

Merhabalar bugün size muayene oldum hocam; minoxil hiotin bitkisel şampuan ve bir yağ karışımı yazmıştınız ve 3 ay sonra tekrardan görüceğim demiştiniz . Hocam kullanım sırası tam olarak nasıldı ?

8 Mayıs 2020 12:37
Uzm. Dr. Damla Demir Doktora Sor

Uzm. Dr. Damla Demir tarafından cevaplandı.

Ne yapalım

Hocam ben saç dökülmesinden size oğlum yiğiti getiriyodum ensedeki şişliklerden dolayı kullandığımız ilacı kesip bir sprey yazmıştınız gelen saçları dökülmesin diye dört hafta sonra gelin demiştiniz ama salgından dolayı gelemiyoruz.Tedaviye nasıl devam edelim konyadan getrdiğimiz ilacımı yoksa spreyimi kullanalım

3 Nisan 2020 23:22
Uzm. Dr. Damla Demir Doktora Sor

Uzm. Dr. Damla Demir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube