Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

vitamin ampulleri

hocam bir süredir saç dökülmesi problemim var. demir eksikliği tedavisi oldum ve çinko hapı kullandım. ancak hala devam ediyor. bemiks ampul, evicap kapsül ve bepanten ampulün zeytinyağıyla karıştırılıp saça uygulanmasının faydalı olduğunu söyledi eczacı ancak ben doktor tavsiyesi olmadan kullanmaya çekindim. sizce sakıncası olurmu? kullanırsam hangi oranda karıştırmalıyım?

19 Haziran 2014 19:29
Doç. Dr. Gonca Gökdemir Doktora Sor

Doç. Dr. Gonca Gökdemir tarafından cevaplandı.

SAÇ DÖKÜLMESİ HAKKINDA

Merhaba Gonca Hanım, Yaklaşık 1,5 senedir insülin direncinden kaynaklanan DHEA-SO4 yüksekliğinedeni ile aşırı derecede le saç dökülmesi problemi yaşamaktayım. DHEA-SO4 yüksekliği nedeni ile Aldactone 100 mg 1X1 kullanmaktayım. Fakat saç dökülme problemim devam etmektedir. Ek olarak Biotin ve Minoxil sprey de kullanmama rağmen saçlarım aşırı derecede dökülmektedir. Gonca Hanım ne yapmam gerektiği konusunda size danışmak istedim Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla

12 Mart 2014 16:53
Doç. Dr. Gonca Gökdemir Doktora Sor

Doç. Dr. Gonca Gökdemir tarafından cevaplandı.

Saç Dökülmesi ile ilgili sorularım

Merhaba, ben saclarımın eskiye göre seyreklesmesi şüphesiyle bir dermatologa göründüm. Doktor eliyle yaptığı testle aktif dökülmemin olmadığını ve saç yoğunluğumun iyi olduğunu söyledi. Fakat yinede eskiye göre seyrek olduğunu düşünüyorsan biocxin şampuan ve minoxil forte sprey kullanabilirsin dedi. Fakat bu ürünleri kullandıktan sonra kepek ve kaşıntı problemleriyle karşılaştım. Üstelik saçımında az da olsa döküldüğünü farkettim. Bu normalmi ? Sizce ne yapmalıyım? Not: Not minoxili 2 hafta kullanıp bıraktım, biocxini 3 hafta oldu kullanmaya devam ediyorum sorunlar devam ediyor.

21 Şubat 2014 23:26
Doç. Dr. Gonca Gökdemir Doktora Sor

Doç. Dr. Gonca Gökdemir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube