Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Aşırı miktarda saç dökülmesi

İyi akşamlar. 32 yaşında kadınım. Aşırı miktarda saç dökülmesi yaşıyorum saçlarım gözle görülür derecede azaldı. Pko hastasıyım. Doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri saç dökülmeleri arttı.kadın doğum uzmanı hormon testi yaptı sonuçların normal olduğunu söyledi ve doğum kontrol hapı verdi tekrar. Dermatoloji doktoru herhangi bir tetkik yapmadan demir, folik asit, b vitamin kompleksi, çinko ve panplus hap verdi. Yalnız panplus hapı günde bir defa almamı söyledi. Prospektüste 3 defa alınması gerek diyordu. Panplus hapı diğer ilaçların yanında 3 defa alsam bir sıkıntı olur mu? Ayrıca saçımın yapısı da değişti çok inceldiler. Bunun için önerebileceğiniz başka bir tedavi var mı? Lütfen yardımcı olun çok moralimi bozuyor bu durum..

27 Aralık 2016 20:06
Uzm. Dr. Şenay Sarıtaş Doktora Sor

Uzm. Dr. Şenay Sarıtaş tarafından cevaplandı.

aknetrent tedavi

Merhaba hocam 6 ay akterent kullandım tedavi sırasında en çok burun kanamasıyla saç dökülmesi yaşadım yoğun bi şekilde inceldi kurudu tedavim biteli 2.5 ay oldu saçlarım eski gürlüğüne ne kadar sürede gelir dökülenler ne zaman çıkmaya başlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

30 Ekim 2016 10:30
Uzm. Dr. Şenay Sarıtaş Doktora Sor

Uzm. Dr. Şenay Sarıtaş tarafından cevaplandı.

lütfen yardımcı olun :(

merhabalar doktor hanım ben 25 yaşındayım ve saçlarım çok dökülüyor.procapil ve xpecia tablet kullanıyorum. kan değerlerim bunlar: SERBEST TS3: 3.76 SERBEST TS4 :1.32 TSH:1.46 FERRİTİN:31.5 VİTAMİN B12: 657 Sizce değerlerim normal mi?

28 Ağustos 2016 12:53
Uzm. Dr. Şenay Sarıtaş Doktora Sor

Uzm. Dr. Şenay Sarıtaş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube