Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

cilt lekelerim

merhaba hocam , ben 3 seans kimyasal peeling yaptırdım şuanda yüzüm çok kötü her seferde daha çok leke kaldı. önce kızarık oluyor sonra kahverengi leke olup kalıyor. soyulmada bitti şuanda kahverengi lekeler kaldı bana madecasol verdiler geceleri fito ile karıştırp sürüyorum faydası olacak mı cevabınızı bekliyorum 3 gün oldu kullanalı.

18 Nisan 2017 14:06
Doç. Dr. Berna Aksoy Doktora Sor

Doç. Dr. Berna Aksoy tarafından cevaplandı.

20 yaşımdayım.yüzümde derin sivilce izleri çukurlar ve deri altı sivilceler mevcut.

İyi günler hocam. Birçok tedaviye başladım fakat iyileşme görmeye başlayınca hepsine ara verdim.Doktorum kimyasal peeling yaptırmamı söyledi.8 seanslık tedavi öngördü(hocam,3 hafta ara ile raporumda akne skari+melasma teşhisi yazıyor.) 5. seansla beraber Azitro 250 mg(3 gün kullanıp 4 gün ara vermem gerektiğini söyledi) ve Clindoxyl 25g jel i akşam yatmadan sürerek bir ay kullandım(hocam 6 aylık bir tadevi öngördü).6. seansla beraber Azitro 250 mg a devam ediyorum ve jeli değiştirerek Isotrexın 30 g jel verdi (kullandığım ilk birkaç günde yanma oldu).Hocam,kimyasal peeling de çukurcukların derinliği azaldı fakat belirgenleşti.yüzümde ,antibiyotik kullanımı ile bir inme,sönme oldu.Tedaviye yardımcı neler yapabilirim?Teşekkür ederim.

2 Şubat 2014 19:11
Doç. Dr. Berna Aksoy Doktora Sor

Doç. Dr. Berna Aksoy tarafından cevaplandı.

tca % 25

İyi günler doktor hanım yüzümdeki sivilceden kalma normal çukurlar için tca % 25 i sonbahar ve kışın toplam 10 kere veya daha fazla yaptirsam faydası olur mu ? (15 gün arayla)

28 Aralık 2013 14:22
Doç. Dr. Berna Aksoy Doktora Sor

Doç. Dr. Berna Aksoy tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube