Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Şikayet hk

Merhaba, Vucudumda ilk basta kizariklik sonra kasinti oluyor, (bacak, kalca, gogus ayak, avucici,kaş vs) kabarmalar oluyor kasima sekline gore ( uzun cizgi halinde) nedendir acaba ?

19 Kasım 2015 16:11
Uzm. Dr. Birsen Ergus Doktora Sor

Uzm. Dr. Birsen Ergus tarafından cevaplandı.

biyopsi sonucu

merhaba hocam benim kasıntım 1 senedir var..alerji bandı takıldı,kortizon uygulandı,birçok kasıntı kremi kullandım,sonrasında bir biyosi alındı uyuz dendi uyuz tedavisi oldum..kasıntım suan daha hafif ama hala var iğne deliği gibi oluyor kaşınıyor orda geçiyor baska noktada yine batma hissiyle tekrar iğne deliği kadar biyer artık yoruldum.en son 9 eylül arastırma hastanesinde derin biyopsi aldılar onunda sonuc asağıdaki gibi...sizinde önerileriniz bilmek isterim ve biyopsi sonucum nedir? MAKROSKOPİK BULGULAR: 6x4x3 mm boyutlarda 1 adet gri beyaz renkli dokudur. Tümü 1 parça 1 kasette işleme alındı. TANI: DERMAL ÖDEM VE SÜPERFİSYEL PERİVASKÜLER DERMATİT (LÜTFEN YORUMU OKUYUNUZ), SAĞ LUMBAL BÖLGE, İNSİZYONEL BİYOPSİ YORUM: İNCELENEN BİYOPSİ Ö...

28 Mayıs 2014 08:46
Uzm. Dr. Birsen Ergus Doktora Sor

Uzm. Dr. Birsen Ergus tarafından cevaplandı.

Kaşıntı ve Üşüme

Merhaba Doktor Hanım , Bundan birkaç gün önce gece vücudumda kızarıklık ve kaşıntı meydana geldi bunun üzerine acilden gittim iğne vurdular ve AERIUS 5mg ilaç verdiler kullandım o günlük bierşey yoktu ancak ertesi gün yine devam etti hapı kullanmaya devam ediyorum ancak kaşıntı , kızarıklık devam ediyor ve üşüme halsizlikde yapmaya başladı ne yapmam gerekiyor sizlere yoksa başka bir bölümemi gitmem gerekiyor.şimdiden çok teşekkürler..

5 Mayıs 2014 14:08
Uzm. Dr. Birsen Ergus Doktora Sor

Uzm. Dr. Birsen Ergus tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube