Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Genital bölgede sigil

Merhaba iyi günler ben 18y yaşındayım gecen de yazmıştım genital sigil icin klinik muayene şart demiştiniz. Randevu alacaktım mhrs üzerinden fakat aradığınız kriterlere uygun randevu bulunmamaktadır diyor. Randevu alamıyorum. Randevusuz muayene ediyor musunuz ? Pazartesi gün için de gelebilir miyim ?

24 Nisan 2021 20:11
Uzm. Dr. Emin Gündüz Doktora Sor

Uzm. Dr. Emin Gündüz tarafından cevaplandı.

Genital bölgede sigil

Merhaba hocam ben 18 yaşındayım genital bölgemde cok küçük iğne ucu kadar 1 tane ben gibi çıkıntı var. Daha önce böyle bir şey yoktu yeni oluştu İnternete baktığımda hpv virüsünden kaynaklı bazı cilt lezyonlarini gördüm çok korktum. Açıkçası bendeki o fotoğraflara benzemiyor çıkıntılı vs değil. 4 5 aydır var artma da yok sadece çok az büyüme oldu(yine de çok küçük). Rengi de koyu kahverengi siyaha yakın tam ben renginde. Sürekli takip ediyorum büyümesi açıkça beni korkuttu sizce ne olabilir tedavisi için siz kriyoterapi uyguluyor musunuz ?

17 Nisan 2021 17:17
Uzm. Dr. Emin Gündüz Doktora Sor

Uzm. Dr. Emin Gündüz tarafından cevaplandı.

Genital sigil

Merhaba hocam ben 18 yaşındayım genital bölgemde cok küçük iğne ucu kadar 1 tane ben gibi çıkıntı var. Daha önce böyle bir şey yoktu yeni oluştu İnternete baktığımda hpv virüsünden kaynaklı bazı cilt lezyonlarini gördüm çok korktum. Açıkçası bendeki o fotoğraflara benzemiyor çıkıntılı vs değil. 4 5 aydır var artma da yok sadece çok az büyüme oldu(yine de çok küçük). Rengi de koyu kahverengi siyaha yakın tam ben renginde. Sürekli takip ediyorum büyümesi açıkça beni korkuttu sizce ne yapmam lazım?

17 Nisan 2021 02:28
Uzm. Dr. Emin Gündüz Doktora Sor

Uzm. Dr. Emin Gündüz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube