Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Fordyce Nokataları

Hocam merhabalar Penis üzerinde fordyce noktalarım var ve bu dönem nedense çok arttı.Acaba lazer,yakma vb tedaviler dışında bir çözümü var mıdır ?

3 Haziran 2020 01:23
Uzm. Dr. Berkant Oman Doktora Sor

Uzm. Dr. Berkant Oman tarafından cevaplandı.

Genital siğil

Berkant bey merhaba iyi günler dilerim. 24 yaşındayım ve penisimin üzerinde 4 tane kabartı çıktı ben de vakit kaybetmeden dermatoloji bölümünden bir doktora göründüm ve doktor bunun karşı cinsten bulaştığını söyledi verrutol adlı ilacı kullandım ve 4 siğilim geçti ama bugün baktım 2 siğil daha çıkmış.Siğillerim geçerken penisim yara içinde kalıyor sürekli canım acıyor bir siğil geçiyor daha sonra yenisi çıkıyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım eder misiniz?

7 Temmuz 2019 23:41
Uzm. Dr. Berkant Oman Doktora Sor

Uzm. Dr. Berkant Oman tarafından cevaplandı.

Kasık bölgesinde sivilce benzeri şişlikler

Hocam Merhaba, 2 ay kadar önce kasık bölgesinde 1 parmak ucu kadar kızarıklık oldu ve biraz yayıldı. dermatoloğa gittiğimde azot kremi verdi ve 10 gün kullandım fakat tüm kasık bölgesini kapladı. Daha sonra doktora gitmeden eczacının yönlendirmesiyle mantar kremi aldım. bu krem çok iyi geldi fakat kremi bırakınca artmaya başladı. Tekrar eczacının yönlendirmesiyle mantar hapı aldım ve birer hafta aralıkla 2 adet hapı kullandım ve şikayetim geçti. Fakat 1 haftadır kasık bölgesinde 5-8 tane sivilceye benzer ama sivilce olmayan şişlik çıktı. bunların bazıları indi bazıları farklı yerde çıktı. konu ile ilgili ne yapabilirim? Saygılar

29 Ekim 2018 11:27
Uzm. Dr. Berkant Oman Doktora Sor

Uzm. Dr. Berkant Oman tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube