Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

kafada şisiklik

Mrb yaklasık 2 aydır kafamın arka sag al kısmnda ceviz büyüklüğünde sisiklik var ama derinin alt ksmnda yani dışardan görünen birsey yok ve cok ağrı yapıyor sizce nedeni ne olabilir ve Şimdiden Tesekkür ederim.

11 Kasım 2017 19:59
Uzm. Dr. Oya Aydın Doktora Sor

Uzm. Dr. Oya Aydın tarafından cevaplandı.

Keratosis plaris

Hocam merhabalar 21 yaşındayım. Kollarımda ve bacaklarımda keratosis pilaris mevcut. Aynı durum ablamda da var fakat sadece iz şeklinde bendeyse izler kırmızılıklar yanında dokunduğumda rende hissi veren pütürcükler de var. Bu kadar yoğun olmasının nedeni cildimin alerjik olması olabilir mi? Genetik olduğu için tedavisi olmadığı söyleniyor. Bir nebze hafifletmek için neler yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.

22 Mart 2017 21:44
Uzm. Dr. Oya Aydın Doktora Sor

Uzm. Dr. Oya Aydın tarafından cevaplandı.

Fordyce spot

Hocam merhaba iyi günler dilerim.. Hocam benim problemim genital bölgemde Penisin etrafında Beyaza benzeyen genellikle bu gözleriimizin kapakcıklarındada cıkabilen arastırdıgıma göre Fordyce spot's yanı internetten ben bu sonuca vardım hatta gördüğüm görseller 1'e 1 bunu ben Dermotoloji doktorunada sordum onlar olabılır zararsızdır dedı Hocam Fakat ben bunları aldırmak ıstıyorum yanı Bulunmasını istemiyorum Bunun Tedavisi varmı lazer ile oldugunu arastırdım ama size sormak ıstedım Tedavisinde Risk varmıdır Yardımcı olursanız sevınırım hocam ona göre hareket edeceğim iyi günler dilerim

29 Ocak 2017 21:19
Uzm. Dr. Oya Aydın Doktora Sor

Uzm. Dr. Oya Aydın tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube