Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Egzama özel bölgede!!!

Merhaba hocam benim genital bölgemde yaklaşık 1 aydır egzama var, reşit olmadığım için doktora gitmeye, aileme söylemeye utanıyorum bana önerebilieceğiniz birşey varmıdır acaba?

22 Mayıs 2021 07:21
Uzm. Dr. Engin Kocabaş Doktora Sor

Uzm. Dr. Engin Kocabaş tarafından cevaplandı.

Saç ve dermatit

Engin Bey merhaba . Ben 22 yaşında bir kadınım . Saç derimde seboroik dermatit sebebiyle döküntüler mevcut . Ve bu kabuklar dökülürken saç telleriminde dökülmesine sebebiyet veriyor .Öncelikle bu sebeple dökülen saçlarin yerine yenileri gelir mi ? Ve saç derime ellerimle daha az dokunsam , kaşimasam oluşan bu döküntüler azalır mı acaba ? Şimdiden teşekkür ederim . Kolay gelsin ...

28 Kasım 2020 17:45
Uzm. Dr. Engin Kocabaş Doktora Sor

Uzm. Dr. Engin Kocabaş tarafından cevaplandı.

genital bölgede şiddetli yanma

Merhaba doktor bey. Genital bölgede 6-7 aydır yanma şikayetim var. Bugun bi daha doktora gittim kronik egzama dedi.Bana Elidel krem verdi. Elidel kortizon içeriyor o bölge derisi daha hassas kaç gün kullanmalıyım. Egzamalı cilt resimlerine baktığımda hiç egzamaya benzemiyor.O yüzden kremde kortizon olduğu için kullanmaya korkuyorum ama aşırı derecede yanma var onun için kullanıcam kaç gün kullanmalıyim. Birde Bepanthol bebek pişik kremi genital bölgede kullanılabilir mi. Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

9 Nisan 2016 11:22
Uzm. Dr. Engin Kocabaş Doktora Sor

Uzm. Dr. Engin Kocabaş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube