Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 9 soru cevaplandı.

Dermapen uygulaması

Hocam merhaba, 3 ay önce T bölgemde oluşan siyah noktalar ve yanaklarımda abartısız derecede sivilce izlerim sebebi ile bir uzmana başvurdum doktor bir dermapen uygulaması önerdi ve 2 seans sonrası cildime iyi geleceğini söyledi fakat tek seansta tedaviyi yarıda bıraktım bırakma sebebim tek seans sonrası cildimde hiç bir değişiklik olmadığını ve yüzümün sağ tarafında küçük bir yerde kabuk toplayıp düştükten sonra iz kaldı ve aradan zaman geçtikten sonra orada çıbanlaşmalar oluştu bu sebepten dolayı mağdurum uygulamayi yapan doktora soruyorum izin 2. Seanstan sonra iyi geleceğini ve yapmamız gerektiğini söylüyor anlıyamadım açıkcası çok aradayım birde size soruyorum öneriniz nedir ?

24 Ağustos 2021 00:07
Uzm. Dr. Hatice Erdem Doktora Sor

Uzm. Dr. Hatice Erdem tarafından cevaplandı.

Zoratanin ve magnis krem kullanımı

Merhaba doktor hanım ben 1 ay önce 5 senas kimyasal peeling 5 seans dermapen yaptırdım işlemler biteli bir ay oldu etkisini göremeyip donktota gittim zoratanin ve magnis krem verdi derim çok hassas ve temmuzun ortasında kullanıyorum acaba bunları kullanmamın bir sakıncası varmıdır teşekkürler

18 Temmuz 2021 10:06

Dermapen Tedavi Ücreti

Göz çevresi de dahil tüm yüz dermapen tedavisi için fiyat bilgisi almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, hayırlı günler..

14 Haziran 2021 19:17
Uzm. Dr. Emine Özge Ayabakan Doktora Sor

Uzm. Dr. Emine Özge Ayabakan tarafından cevaplandı.

dermapen

merhaba hocam bende cukur izleri ve lekeler var elmacik bolgesinde evde dermapen yapmak istiyorum hangi serumlari kullanmaliyim ve dermapenin zarari varmi ?

15 Şubat 2021 13:44
Uzm. Dr. Hülya Okçu Doktora Sor

Uzm. Dr. Hülya Okçu tarafından cevaplandı.

evde dermapen

merhaba hocam bende cukur izleri ve leke var yanaklarimda dermapen evde uygulamayi dusunuyorum kendim hangi serumu kullanmaliyim zarari varmi dermapenin ?

5 Şubat 2021 06:18
Doç. Dr. Seval Doğruk Kaçar Doktora Sor

Doç. Dr. Seval Doğruk Kaçar tarafından cevaplandı.

derpamen

merhaba hocam yüzum sivilce çukur izleri var ama herhangi bi sivilce yok sadece cukur izleri var dermapen yapmayi dusunuyorum kendim evde bu konuda bilgi verebilirmisiniz bana hangi serumlari kullanmaliyim ?

3 Şubat 2021 15:55
Uzm. Dr. Hatice Erdem Doktora Sor

Uzm. Dr. Hatice Erdem tarafından cevaplandı.

Sivilce sorunu

Hayırlı akşamlar dermapen yaptırmak istiyorum fiyat aralıgınız nedir eger yüz yüze görüşmek isterseniz cumartesi gelebilirim

5 Ekim 2020 21:09

Dermapen kılcal damar

Merhabalar Benim scar izlerim ve geniş gözeneklerim var dermapen tedavisi yaptırmak istiyorum ama yanak kısmıma yakın kılcal damalarım belirgin dermapen daha da zarar verir mi kılcal damalara

6 Mayıs 2020 16:53
Uzm. Dr. Seher Tutkun Doktora Sor

Uzm. Dr. Seher Tutkun tarafından cevaplandı.

Dermapen roucuran tedavidan sonra

Merhaba hocam, roacutan tedavisinden kac ay sonra dermanpen yaptira bilirim? bide tuylerden kurtulmak icin lazer kac. ay sonra yaptira bilirim? Iyi gunler, onceden tesekkurler.

30 Aralık 2019 11:53
Uzm. Dr. Mehtap Kıdır Doktora Sor

Uzm. Dr. Mehtap Kıdır tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube