Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Yüzümdeki pütürlükler

Doktor bey Merhaba, 38 yaşındayım.Yüzümde özellikle yanak civarımda derimin altında pütürlü ve çöküntülü bir görünüm bulunmakta.Bir yıl öncesine kadar bir dermatoloğa gittim ve bana ruaccutone verdi fakat bir değişiklik olmadı 4 ay etkin kullandım pütürlü görünüm halen var. İlaç Kullandığım sırada Karaciğer değerlerim 50 olması gereken değerin üstünde 65 di. Yeniden Dermatolağa mı başvurmalıyım yoksa güzellik merkezine mi gitmem gerekir.Çok çaresizim yaşıtlarıma kıyasla yüzüm çökmüş görünüyor .teşekkürler.

8 Haziran 2016 11:28
Uzm. Dr. Armin Müştak Doktora Sor

Uzm. Dr. Armin Müştak tarafından cevaplandı.

beyaz leke

mrb hocam .Benım kolumda bunda dört ay önce beyaz lekeler çıktı .bi kac doktora gittim vitiliho deil dediler .Güneş lekesi olabilir dediler ama o lekeler 4 ay oldu geçmiyor.Güneş lekesi midir .Olekeler geçer mi geçerse ne kadar sürede geçer .simdiden teşekkür ederim

11 Nisan 2016 17:10
Uzm. Dr. Armin Müştak Doktora Sor

Uzm. Dr. Armin Müştak tarafından cevaplandı.

Zoretanin tedavisi

Merhabalar 5 aylik zoretanin tedavisi gordum biteli 3 ay oldu 4. Aya girecegim ve vucudumda hic bir hassasiyet kalmadi. Lazer epilasyona baslayabilir miyim bazi yerlerde cilt lekesine yol acabilir yaziyor cok tereddutteyim acikcasi. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ediyorum.

30 Mart 2016 15:35
Uzm. Dr. Armin Müştak Doktora Sor

Uzm. Dr. Armin Müştak tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube