Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

burnumda kızarıklık ve pullanma var ne yapmalıyım?

merhabalar benim sorunun burunda kızarıklık ve pullanma var hiç geçmiyor bu da benim canımı sıkıyor acaba ne yapmalıyım. hep aynı kızarıklık geçmiyor bi türlü normal nemlendirici de kullansam geçmiyor.

25 Haziran 2014 23:36
Uzm. Dr. Ahu Özbilen Doktora Sor

Uzm. Dr. Ahu Özbilen tarafından cevaplandı.

Kıl Kökü

Hocam Öncelikle iyi günler size sorum şu yüzdeki kıl kökleri görülebilirmi eger görülürsede mezoterapi veya prp gibi yöntemlerle sakal çıkartılabilirmi bu işlemleri nerde yağtırabilirim ve eger kıl kökleri varsa bu işlemle başarılı olunabilirmi bu arada yaşım 18 şimdiden teşekkür ederim

20 Mart 2014 18:20
Uzm. Dr. Ahu Özbilen Doktora Sor

Uzm. Dr. Ahu Özbilen tarafından cevaplandı.

Kabuklanma

Mrhb bnm sorunum 13 yaşımdan bu yana dudaklarımın sürekli kabuklanması B'nde bunları elimle soyuyorum hatta kanıyor lütfen bana yardımcı olun bu durum beni cok rahatsız ediyor

23 Ocak 2014 07:51
Uzm. Dr. Ahu Özbilen Doktora Sor

Uzm. Dr. Ahu Özbilen tarafından cevaplandı.

Vücudun her yerinde batma olması?

Merhabalar, yaklaşık 1.5 aydır vücudumda batma oluyor. Bu genellikle, strese girince sıcak duş alınca gece yatınca ve terleyince oluyordu. Ama 10 gündür bu rahatsızlıklar azaldı yani genel olarak strese girdiğimde oluyor. Dün doktora gittim ve bana kasla ilgidir dedi ağır şeyler kaldırıyor musun dedi hayır dedim çünkü bilgisayarcıyım evdeyim sürekli kıpırdamıyorum bile. Buna rağmen bu konuda ısrarcı oldu ve bana etol fot ile ürederm lipo verdi. Aklıma takılan etol fort'un içeriği ağrı kesici olduğunu gördüm ve ağır bir ağrı kesiciymiş benim ağrı gibi bir durumum söz konusu değil. Tereddüt ettim bunu kullanmakta internette de bu ilaç amerika da yasaklanmış gibi şeyler gördüm. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

11 Aralık 2013 20:30
Uzm. Dr. Ahu Özbilen Doktora Sor

Uzm. Dr. Ahu Özbilen tarafından cevaplandı.

oğlum

merhaba,benim bir oğlum var 5 senedir tam bir teşhis konulamayan bir cilt hastalığı var en son kullandığımız ilaç yan etki yaptı neoral 100 mg şimdi ise neogitoson 10 mg hap verildi.benim çocuğum daha 5.5 yaşında yan etki çok olurmu 15 kg ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edermisiniz.

13 Ekim 2013 01:59
Uzm. Dr. Ahu Özbilen Doktora Sor

Uzm. Dr. Ahu Özbilen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube