Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

3 Uygulamayı Aynı Anda Yaptırmak

Hocam merhabalar, Ben hem cilt yenileme için fraksiyonal lazer (sivilce lekesi,güneş lekesi ve benler de dahil) hem de istenmeyen tüyler için lazer epilasyon hem de sakal sıklaştırmak seyrekliği azalttırmak ve olmayan küçük yerlerde de çıkmasını sağlamak için sakal bakımı yüz mezoterapisi yaptırmayı düşünüyorum, sizce 1 hafta aralıklarla üçünü de yaptırsam bi sakıncası olur mu ? sağlıklı bi sonuç alabilir miyim ? Teşekkürler :)

19 Haziran 2015 11:12
Uzm. Dr. Leyla Ertenü Doktora Sor

Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.

Fraksiyonel lazer

Hocam iyi günler, 5 Aralık , 9 ocak ve 13 Şubat olmak üzere 3 seans fraksiyonel lazer tedavisi oldum Yüzümdeki akne ve izler için, istediğim sonucu tam alamadım, yanaklarım hala kızarık bu kızarıklık geçip eski haline döner mi , dönerse ne kadar sürer yardımcı olursanız çok sevinirim.

22 Nisan 2015 14:40
Uzm. Dr. Leyla Ertenü Doktora Sor

Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.

Parmağımdaki yara gibi şey nasıl geçer?

Merhaba leyla hanım! Ben bundan 1-2 ay öncesine kadar psikolojik nedenlerden dolayı parmağımın tırnak üstünü istemsiz bir şekilde soyuyordum. Fakat 1-2 aydır rahatladım ve artık soymuyorum. Ama şimdi parmağımın tırnağın üstündeki soyduğum yer, yara gibi birşey oldu ve geçmiyor. Rengi ise mor , pembe gibi. Su toplanması filan değil! Yardımcı olursanız sevinirim!! Lütfen doktora gidin filan demeyin, eğer bitkisel bir tedavi önerebilirseniz mutlu olurum! Veya bu derinin nasıl yenileceğini söylerseniz iyi olur! Çok teşekkür ederm!!

25 Mart 2015 21:22
Uzm. Dr. Leyla Ertenü Doktora Sor

Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.

yüzde şerit halinde sürekli kırmızılık

Yaşım 18. 3 sene önce fiziksel aktivite sonrası yanaklarımda hafif kızarma ve yanma oluyordu. Bunu için doktora gittim ve kortizol içeren bir krem kullandım başlangıçta tamamen geçti kızarıklık ama fazla sürmedi artarak devam etti ve telafi etmek için kullanmadığım krem veya elde hazırlama ürün kalmadı.Şuan şerit halinde kızarıklık var kremin uygulandığı yerlerde ama zamanla kendi haline bırakınca geçiyor ama bu süreci hızlandırmak veya tamamen geçirebilirmiyiz. Sizden açıklayıcı yorum bekliyorum ve deri incelmesi oldu sanırım nasıl düzeltilebilir makyaj malzemesi kullanımı nasıl etkiler.

16 Şubat 2015 02:02
Uzm. Dr. Leyla Ertenü Doktora Sor

Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube