Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sivilce ve lekeri

Merhabalar. Ben 17 yaşındayım. Yüzümde yanak ve çene kisminda sivilceler ve sivilce lekeleri var. 3 senedir sivilce sorunu yasiyorum. Ergenlik doneminden oldugunu biliyorum ve dermatologa da gittim fakat verdikleri kremler ve solüsyonlar pek bir ise yaramadi. Hap tedavisini soylediler fakat bu sene sinava hazirlandigim icin uygun gorulmedi. Yasim ilerledikce sivilceler gecer mi? Ya da hap tedavisine baslamali miyim? Hapin yan etkileri fazla oldugu icin biraz korkuyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. Simdiden cok tesekkur ederim.

21 Ekim 2013 21:26
Uzm. Dr. Aslı Eralp Doktora Sor

Uzm. Dr. Aslı Eralp tarafından cevaplandı.

cilt lekesi

Sırtımda,yuzumde ve boynumda oluşan güneş lekeleri için kalıcı bir çözüm varmıdır.Tedavisi nasıl yapılır.Bilgilendirmenizi rica ediyorum.

21 Ekim 2013 15:52
Uzm. Dr. Aslı Eralp Doktora Sor

Uzm. Dr. Aslı Eralp tarafından cevaplandı.

sivilce ve lekeleri:(

MRB ben daha önce toplamda 20mglık 5 kutu roaccutane tedavisi görmüştüm ama 1kaçyıl sonra tekrar nüksetti sivilcelerim birden bastırdı ve yine aynı durumda üstelik bu sefer dokunmadığım halde kırmızı lekeleri kaldı hafif oyuk gibi yine bir dermatoğa gittim ve bana roaccutane yazdı 2.kez kullanmam da sorun olur mu acaba cildim hassaslaşıp bu sefer daha duyarlı hale gelip daha kötü olmaz mı ve bir de karaciğerime etkisi? ben suan ağrı patnosta olduğum için burda ilçede dermatolog da yok 1kutu kullandım bitecek bayram tatiinde ankaraya geleceğim ama o zaman da yazdıramayacağım ara verilmesi sorunolur mu..sizin muayenehanenizi gördüm çok ama yaklaşamadım malum:( tesekkür ederim şimdiden derdimi dinlediğiniz için..bu kadar hoş bir bayan olduğunu...

9 Ekim 2013 21:23
Uzm. Dr. Aslı Eralp Doktora Sor

Uzm. Dr. Aslı Eralp tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube