Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları
Hocam 25 yaşındayım ve iki ay icinde yüzümde sarkma oldu. Burun kenarından ağız köşesine inen çizgiler oluştu. Çevremdekiler mutsuz musun uzgunmusun diyor. Estetik dışında bunu nasıl cozebilirim. Bir de beş kilo vermiştim bundan olabilir mi
20 Kasım 2016 17:07Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.
Merhaba hocam. 29 yaşındayım göz çevremde çok fazka kırışıklık var. Doktora gittiğimde botoks önerdi. yada yüz prpsi ve mezoterapi de olabilir dedi. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Birazda korkuyorum. yan etkisi olur mu gözümde kaşımda bir şekil bozukluğu falan. Acaba siz ne yapmamı önerirsiniz. Teşekkürler.
9 Kasım 2016 13:49Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.
Hocam kolay gelsin. İşim gereği acik havada calisiyorum ve gunesten yuz rengim koyulasti. Eski haline gelmesi icin ne yapmam gerek bu mumkunmu
18 Nisan 2016 12:33Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.
Merhaba.3.5 yaşındaki oğlumu evimizdeki kedi yanağını tırmık attı 1 ay oldu tamamen geçmesi ne kadar sürer iz kalır mı?
6 Şubat 2016 00:07Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.
merhaba doktor hanım. yüzümde yer yer beyaz leke var. en son gittiğimde doktor ptyriasis alba olabilir dedi. yaşım 24. bana la roche ürünlerinden etkili bir nemlendirici tavsiye edeblirmisiniz? ya da başka bir kremde olur. önerebilceğiniz.cildim çok alerjiktir. daha önce la roche ultra tolariane kullanıyordum zatenn günlük ama bu lekelerde pek işe yaramıyor sanırım .
13 Ocak 2016 20:29Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.
Leyla abla kolay gelsin ben 16 yaşındayım 5 yaşında iken cam yanağımı çizdi benim şimdi hala izi orda duruyor canımı sıkıyor ve ben su çiçeği geçirmiştim küçükken 2 tane sivilcemle oynamışım onlarda iz bırakmış çukur gibi leyla abla cildime önem veriyorum acaba bunları tamamen kapatmak için bir çözüm varmıdır teşekkür ederim kolay gelsin.
10 Ağustos 2015 13:39Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.