Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Agiz ici beyazlik

Mrb hocam yetiskin insanda agizda pamukcuk olurmu ? Bugun farkettim yanak ici bolgede en kucuk catal igne genislik ve uzunlugunda beyaz birsey farkettim agri aci sizi vs yok aft gibi kucuk v agrili degil dr gittim hemen acil dr pamukcuk dedi majezik gargara verdi bu agrisiz olurmu pamukcuk endise ettim bilgilendirirmisiniz cok tsk

24 Kasım 2015 02:01
Uzm. Dr. Sevil Özdöl Doktora Sor

Uzm. Dr. Sevil Özdöl tarafından cevaplandı.

Dilde kan toplaması

Dilimde 3 4 gün önce toplu iğne başı kadar siyahlık farkkettim .uğraşırken patladı kanadı. bu gün farklı biyerde yine fark ettim .dişimle itince kanadı bu ne olabilir ?

6 Ekim 2015 23:46
Uzm. Dr. Sevil Özdöl Doktora Sor

Uzm. Dr. Sevil Özdöl tarafından cevaplandı.

Dil altindaki şişlik

Merhaba, benim daha once dilimin altinda kist vardi ve doktora gidip tedavi oldum daha sonra bir tukuruk bezi tasi sorunu ile karsi karsiya kaldim o problemim hala devam etmekte fakat bir savah kalktigimda yine dilimin altinda bir sislik farkettim ve yutkunurken veya birsey cignerken vs. cok agiri yapiyor bana cevremdekiler bu tur dil alti sislikleri ,tasi gibi durumlar ileride dil alti kanserinin habercisi oldugunu soyluyorlar internettende biraz arastirdim acikcasi cok endiseleniyorum sizce boyle birsey soz konusu olabilir mi ? Dilimin altindaki şişliği nasil indirebilirim yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkur ederim..

19 Temmuz 2015 13:41
Uzm. Dr. Sevil Özdöl Doktora Sor

Uzm. Dr. Sevil Özdöl tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube