Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Tekrarlayan uçuk tedavisi

Merhabalar hocam.. bu yıla kadar bende yılda iki yada enfazla üç kere ucuk cikiordu kremlerle tedavisi oluordu .ama haziran ayindan itibaren bugünde dahil ucuk hala var ilk çıktığında tüm ağız cevremdeydi dr m bana 6 ay boyunca ilaç (valtrex) kullanacaimi soyledi iki aydr kullanıyorum fakat henüz bir faydasını göremedim hala ucuk var sürekli tekrarlior.. aynı zaman da aklovirde sürülen pek bir tedavisi olmadi. Gerek ağrısı gerek sosyal yaşantımı kötü derecede etkiliyor.. bir de yakinim propolis in faydali olabileceigini soyledi bu tedavinin faydasi olur mu bilgi almak istedm..yardımcı olmanızı diliorm.. Teşekkürler..

28 Eylül 2016 14:26
Uzm. Dr. Leyla Ertenü Doktora Sor

Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.

aft sorunu

Mrblar benim babam 55 yasinda uzun zamandir agiz yarasiyla ugrasmaktadir hastaneye gitti ama birsey olmadigini solediler. Agzinda tekrarlayan beyaz yara cikiyor ne yaptiysak duzeltemedik. acaba ne yapmaliyiz lutfen yardimci olun.

18 Mart 2015 11:21
Uzm. Dr. Leyla Ertenü Doktora Sor

Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.

ağız içinde çıkan ben

Merhaba doktor hanım. Benim 14 yaşında bir kız kardeşim var. Ağzında yanak içinde ben çıkmış. Sigara ve alkol kullanımı yok. Ancak çürük dişi de mevcut. Oluşan bu ben de dolgulu bir dişin yakınında oluşmuş. Merak ettiğim ağız içinde ben çıkar mı yoksa bir hastalık habercisi mi? Kardeşim küçük olduğu için sanırım biraz fazla korktu. En yakın zamanda cevabınızi beklemekteyim.

15 Mart 2015 18:26
Uzm. Dr. Leyla Ertenü Doktora Sor

Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.

Bir yıldır geçmeyen dil yaram var, doktora gittim ama geçmedi ne yapmalıyım?

yi akşamlar doktor hanım 47 yaşında bayanım, 1 yıldır geçmeyen dil yaram var. Cildiyeye gidiyorum sürekli B-12 ve demir ilacı, gargara veriyorlar. Dilimin yarısı soyuluyor, bazen iyileşir gibi oluyor birkaç gün sonra tekrar açılıyor. İlaçlardan önce demir depoların boş dediler ; ilaçlardan sonra demirim, kanım, vitaminim yükseldi fakat dilimdeki rahatsızlık geçmedi. KBB' ye , Dahiliyeye gittim sürekli birbirlerine gönderdiler. Kandan testlerine göre içten gelen bir rahatsızlık olmadığı görüldü. Size tahlil sonuçlarımı ve dil yaramın fotoğrafını gönderiyorum. Sizce ne yapmalıyım hangi doktora gitmeliyim? Lütfen ilginizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

6 Aralık 2014 12:29
Uzm. Dr. Leyla Ertenü Doktora Sor

Uzm. Dr. Leyla Ertenü tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube