Sorularda Ara

Dermatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Et benim parçalandı

Merhabalar benim boynumda yuvarlak koyu kahverengi renginde et beni bulunmaktaydı. Zamanında dermatoloğa gittiğimde iyi huylu olduğu söylenmişti. Bugün kedim oraya tırnak attı ve kanattı. Tendürdiyot sürdüm akşam da çevresini temizlerken bölündüğünü gördüm. Sizce önemli bir durum mu ? Teşekkürler.

18 Ekim 2018 22:27
Uzm. Dr. Murat Baykır Doktora Sor

Uzm. Dr. Murat Baykır tarafından cevaplandı.

Sakal gürleşmesi.

Merhaba hocam 24 yaşındayım, ailemde anne tarafında herhangi bir sorun yok fakat baba tarafındaki kişilerin sakalları ve bıyıkları 30 lu yaşlara doğru çıkıyor ve yüzün bazı bölümlerinde çıkmıyor. Bende de bazı yerlerde tam çıkmışken yüzün genelinde böyle seyrek cansız bir biçimde çıkmış durumdalar ve sakal aralarında çok sayıda ince ayva tüyü var. Baba tarafındaki herkesin bıyıkları tamken benim bıyıklarım halen ince ve orta kısmı boş. Acaba ilerleyen yaşlarda bu sakallar ve bıyıklar çoğalır mı? Yani babamın bıyıkları benimkilerden gür olduğuna göre henüz son noktaya gelmedim demektir ki bu da yüzün genelinde bir sakal artışı gürleşmesi olacağına mı işarettir? Teşekkür ederim.

27 Mart 2018 10:46
Uzm. Dr. Murat Baykır Doktora Sor

Uzm. Dr. Murat Baykır tarafından cevaplandı.

dudaklarım 1 yıldır düzelmiyor

dudaklarım 1 yıldır kötü durumda.dudaklarımı yiyordum ardından sürekli parça pinçik gözükmeye başladı hala da öyle bi türlü düzelmiyor dudağım sürekli kuruyor kabuk gözüküyor ve çok kötü gözüküyor acaba nasıl düzelir?

24 Şubat 2015 21:32
Uzm. Dr. Murat Baykır Doktora Sor

Uzm. Dr. Murat Baykır tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube