Dahiliye - İç Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

trioit nodülğ

Hocam çene altında iki tane beze vardı ultrosona girdikten sonra bir dizi tektik yaptırıdım bana yardımcı olursanız sevinirim tahlilleri isteyen doktorumda yok ..ultroson sonucum;TRİOİT BOYULARI NORMALDAN BÜYÜKTÜR İSSTHMUS KALINLIĞI 8 MM DİR SOL LOBTA BÜYÜK OLANI 14*12MM BOYUTLARINDA OLMAK ÜZERE TOPLAM 3 ADET HİPEROKOJEN SOLİD KİTLE MEVCUTTUR..hocam sonra biopsi yaptırdım sonucuda şöyle ; SOL LOB 14,6 X 12 ADENOMATÖZ NODÜL + LENFOSİTİK TİRİODİT BULGULAR .2_ SOL LOB DA 10.4 X 8 MM ADAOMATÖZ NODÜL + LENFOSİT TİRİOİDT BULGULAR... şeklinde idi hocam bütün antikor kan testlerim normaldir hocam tsh hafif düşük olduğum için 0.4 sintigrafi istemişti hocam bugün onun sonucunuda aldım : USG SOL LOBDA TANIMLANAN NODÜLLER NORMO/HİPOAKTİF DURUMDADIRLAR....

23 Ekim 2015 07:13
Prof. Dr. Yaşar Küçükardalı Doktora Sor

Prof. Dr. Yaşar Küçükardalı tarafından cevaplandı.

tsh yüksekliği

28 günlük oğluma topuk kanı testi yaptılar sonuç yüksek çıktı..tsh yüksek çıktı kanı tekrar alıcaz dediler..üç gün sonra tekrar alıcaklar.. yine yüksek çıkarsa ne olacak..çok tedirginim..

5 Ağustos 2015 11:22
Prof. Dr. Yaşar Küçükardalı Doktora Sor

Prof. Dr. Yaşar Küçükardalı tarafından cevaplandı.

anti tpo ve diğer değerlerin sonucu

İyi Çalışmalar Doktor Bey Benim mide ağrısı ve önceden olan hormonel rahatsızlığım için tahlil yaptırdım ve Anti TPO 111,3 TSH 3,74 Sodyum 131 Pct 0.2 Hct 36,8 Sedim 1 saat :8 olarak çıkmıştır.Bunların haricinde diğre testler normal sınırlar içerisindedir. Tahlilimin tam olarak ne ifade ettiğini öğrenebilir miyim.

28 Temmuz 2015 09:48
Prof. Dr. Yaşar Küçükardalı Doktora Sor

Prof. Dr. Yaşar Küçükardalı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube