Dahiliye - İç Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kalça kemiği ağrısı

Hocam merhaba 3-4 aydır hafif son bir haftadır da yoğun bir şekilde sol kalça kemiği sancısı çekiyorum. Özellikle dik oturduğumda daha çok ağrıdığını gözlemledim. Sebebi ne olabilir acaba Çarşamba günü randevu aldım size muayene için geleceğim ama ağrı sebebiyle tedirginim. Teşekkür ederim şimdiden.

14 Eylül 2020 13:34
Uzm. Dr. Erdal Bodakçi Doktora Sor

Uzm. Dr. Erdal Bodakçi tarafından cevaplandı.

Aynı eşdeğer ilac

Hocam bende d vitamini eksikliği vardı doktor damla verdi ve Nevcald3 ve calci net yazmis ikisi aynı ilac.Normalde bir Nevcald3 ve magnorm yazacakmis bir gün Nevcald3 bir gün de magnorm alacakmisim.sorum tam olarak şu Nevcald3 d3 ve calci iki ay aynı anda kullandım bu bana sorun yaşatır mi?

5 Ocak 2019 18:40
Uzm. Dr. Eren Zileligil Doktora Sor

Uzm. Dr. Eren Zileligil tarafından cevaplandı.

sersemlik hissi

Menü Ana sayfaBenimsayfamSorularım (#*** *** **) SORU sersemlikhissi Hocam saygılar 18 yaşındayım nadirende olsa elde ayakta titreme algılamada sorun yasiyorum hersey ustume geliyor hissediyorum bakışlarımda bir anormallik hissediyorum genellikle d.sınavlarinda aradada durupduruken oluyor bazen 5 dk bazen 1-2 saat sersemlik suruyor oneriniz nedir iyi gunlerpsikolojik veya seker dusuklugu olabilirmi b12eksikligi icin benexol aliyorum huzursuz bacak hastaligim var ilac kullanmiyorum oneriniz yokmu Gizle *** *** ** / Muhammed AYMAS Bu yaşadıklarını

7 Haziran 2016 11:54
Uzm. Dr. Metin Kökten Doktora Sor

Uzm. Dr. Metin Kökten tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube