Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Dışkıda Kan

mrblr. hocam benin 4 yaşında bir kızım var 1.5 yaşından buyana kabızlık sorunumuz vardı.şimdi yemeklerini düzenli yediği zaman bu sorun tektarlamıyordu.şimdilerde gene iştahsız yediği zamanda karnını ovalayıp bazende kuscak gibi oluyor.doğru düzgün birşey yeiyor bari süt içsin diye soğuk süt içmeye başladık. 2 günde bir kakasını yapıyordu bügün ise kakasında kan gördüm kakası keçi kakası şeklinde idi üzerinde kırmızı kan vardı acımadığını fakat sabahısı karnım ağrıyor dediğini sölemişti.ne yapmalıyım sizce? tşkklr.

28 Ağustos 2014 13:48
Uzm. Dr. Aydın Çelik Doktora Sor

Uzm. Dr. Aydın Çelik tarafından cevaplandı.

27kasım 2014 doğumlu kızım kabız

merhaba hocam 7 aylık bir bebeğim var.bebeğim bir süre önce iki günde bir kaka yapmaya başladı.ama daha sonra bu süre daha da uzadı. bazen dört günü buluyor.çorbalarına zeytinyağı katıyorum kayısı suyu içiriyor püresini yediriyorum ama sonuç değişmiyor.ne yapmam lazım bana yardımcı olur musunuz lütfen.şimdiden teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum.

9 Temmuz 2014 22:59
Uzm. Dr. Aydın Çelik Doktora Sor

Uzm. Dr. Aydın Çelik tarafından cevaplandı.

bebeğim kabız

3,5 aylık bebeğim gaz kaçırırken ve kaka yaparken çok ağlıyor. kaka yapamayınca çok rahatsız oluyor. sütüm yetmediği için bebek sütü veriyorum. dün poposunun kenarlarına bastırınca ancak kaka yaptı poposu şişti morardı çok acı çekti. ne yapayım? Ardahan Çıldır'dayım

8 Temmuz 2014 10:56
Uzm. Dr. Aydın Çelik Doktora Sor

Uzm. Dr. Aydın Çelik tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube