Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

4 buçuk ay gaz problemi

Merhaba hocam, oğlum 4 ay 15 günlük gece uykusuna 8 de geçiyor ama her yatırdığımda yarım saat ya da 1 saat sonra ıkınarak ağlama krizleri oluyor bağırsaklarından sesler geliyor ağlarken ve bu durum her akşam yatmasından sonra oluyor. Momy Bills gaz ilacı kullanıyoruz ama bir faydası olmamaya başladı gece de ıkınarak uyanıyor sabahları da ıkınmaktan uyanıyor. Bazen emerken gün içinde kafasını geri atıp ağlıyor her gün olmuyor bazı günler oluyor. Her gaz çıkarmasında da kusuyor neden böyle olabilir yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

19 Ekim 2021 21:22
Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL Doktora Sor

Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL tarafından cevaplandı.

Reflü mü alerji mi

Hocam merhaba 8.5 aylık bebeğim var 5 aylıkken reflü olabilceği söylendi mama ile besleniyor ek gıdaya geçtik ama bi düzen oturtamadık kahvaltı hiç yok sadece 5 6 tatlı kaşığı sebze ve yarım meyve yiyor ama hem mama dan hem de ek gıdadan sonra midesi çok rahatsız oluyor karnını ve ayaklarını çok fazla sıkıp kendini sağa sola doğru atmaya çalışıyor ne önerirsiniz reflüden kaynaklı mı alerjik bi durum mu anlayamıyorum ama kanlı kaka pişik Konak vs yok sürekli sindiremiyormus gibi hareketler yapıyor mama kullanıyor aptamil prosyneo

27 Eylül 2021 03:16
Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL Doktora Sor

Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL tarafından cevaplandı.

IGE 377 çıktı

Merhaba hocam. 4.5 aylık oğluma alerji testi yaptırdık. IGE 377, yumurta akı 15,5 Zeytin poleni 1,49 Toz alerjeni 19,4 çıkti. Yoğunluktan dolayi doktorumuzdan randevu alamıyoruz. Bi değerlendirebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler 🙏 (3. Aydan itibaren kilosu az oldugu için ve yüzünde sürekli kızarıklık olduğu için doktorumuz Evolvia Rp1 mama başlattı)

10 Haziran 2021 04:06
Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL Doktora Sor

Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube