Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

soğuk algınlığı

mrb oğlum 7 yaşında bademcik yapısal olarak büyük ve geniz etide %5o kapalı.şuan burnu tıkalı gibi üşütmüştü tam olarak iyileşmedi henüz.aferin ilaç veriyoduk.bir kaç gündür vermiyoruz genel olarak durumu iyi hareketli bi problemi yoktu burun tıkanıklığı haricinde.bugün iki gögüs arasının ağrıdığını söylüyor.bu neden olabilir acaba kalple ilgili olabilir mi?normalde çok hareketli bi çocuk bi problemi yoktu.terleme falan oluyor ama çok fazla değil bazen bacaklarım ağrıyor falan diyor.burnu tıkalı olduğu için bu aralar ağzı açık uyuyor.normalde gece uykusunda problemi yok.normal soğuk algınlığına bağlı mı bu gögüs ağrısı yoksa kalple ilgilimi acaba? (ayrıca 2 ay önce kan tahlili yapıldı değerleri normal ve ekg çekildi o da normal çıktı )

6 Şubat 2015 00:01
Uzm. Dr. Reyhan Aydınlıyurt Doktora Sor

Uzm. Dr. Reyhan Aydınlıyurt tarafından cevaplandı.

3 aylık bebeğim var öksürüyor ne yapabilirim?

3 aylık bebeğim var ve köpek havlaması şeklinde öksürüyor.ateşi ve burun akıntısı hiç olmadı.emmesindede bi değişiklik olmadı doktora gittik üşüttüğünü söyledi.augumentin-ventolin-peditus-asist verdi.bebeğim daha çok küçük bu ilaçları vermelimiyim? Ne kadar sürede geçebilir?durumuna çok üzülüyorum.Bebeğim 6kilo ve tam 3 aylık.başka ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

11 Ekim 2013 02:31
Uzm. Dr. Reyhan Aydınlıyurt Doktora Sor

Uzm. Dr. Reyhan Aydınlıyurt tarafından cevaplandı.

Aft için ne yapabiliriz

Hocam merhaba. 2 yaşında kızım var. dilinin ucunda aft çıkmış. ne yapmamız gerekir. yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

4 Ekim 2013 15:58
Uzm. Dr. Reyhan Aydınlıyurt Doktora Sor

Uzm. Dr. Reyhan Aydınlıyurt tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube