Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

NEDENSİZ ATEŞ

HOCAM MERHABA 2 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR. HİÇBİR EK ŞİKAYETİ OLMAMASINA RAGMEN. VÜCUT ISISI HEP SICAK. BİR YERDE 15 DK OTURDUGUNDA ALNINDAN TERMOMETREYLE ÖLÇTÜĞÜMDE 37.1 , 37.0, EN YÜKSEK 37.2 OLUYOR. AMA KALKTIGINDA 36.5 LARA DÜŞÜYOR. SÜREKLİ BÖYLE. BU ATEŞ NORMALMİDİR? VEYA BU ATEŞ SAYILACAK BİR DURUM MUDUR? 2 YAŞ ÇOCUĞUNUN ATEŞİ 37 OLUR MU NORMAL ŞARTLARDA* OTUTURKEN SICAKLIYOR OLABİLİR Mİ* NE YAPMAM GEREKİR DİKKATE ALMALI MIYIM?

12 Mayıs 2016 16:27
Uzm. Dr. Orhan Cura Doktora Sor

Uzm. Dr. Orhan Cura tarafından cevaplandı.

YENİDOĞAN TROMBOSİT DÜŞÜKLÜĞÜ

Merhaba kolay gelsin benim sorum; gebeliğimin 36. haftasında kontrole gittiğimde trombosit oranım *** *** ** çıktı bebeğime 2 adet akciğer geliştirici iğne yapıldı. Bebeğimde 6 hafta gelişim geriliği vardı iki gün sonra sezeryana alındım. Benim trombosit oranım düzeldi. Ancak bebeğim şuan küvezde kendi nefes alabiliyor trombosit oranı *** *** ** doktor *** *** ** e düşmesini istemiyoruz dedi. Bugün trombosit takviyesi yapılacak.Bebeklerde bu durum nasıl olur. Çok endişeliyim.Sizin bu konudaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim. Trombosit oranı ne zaman yükselir. Teşekkür ederim..

12 Mayıs 2016 10:45
Uzm. Dr. Orhan Cura Doktora Sor

Uzm. Dr. Orhan Cura tarafından cevaplandı.

Yenidogan bebegim dustu

Doktr bey Bebegim bugun 40 gunlk olduve koltktan dustu koltk yuksekligi 40-50 cm kadr .kusma olmadi gozleri norml gozkyr fakt cok endslym bu bebegmn beynine yada herhangi bur yerine zarar verir mi ? Bir de bebegim ozellikle aksm 7-10arasi cok huzrsz aglyr kucakta dolsmk istyr bu konuda onerblcgnz bisy var mi

24 Ağustos 2015 13:40
Uzm. Dr. Orhan Cura Doktora Sor

Uzm. Dr. Orhan Cura tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube