Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kronik hale gelen kabizlik sorunuyla başedemiyoruz yardiminiza ihtiyacimiz var

Hocam merhabalar, iki buçuk yaşında bir kızım var 7aydir kabızlık problemi yaşıyoruz. Lifli gıdalar tüketmesini sağlıyoruz, kabizlik giderici ilaç da veriyoruz ama kronik hale geldi. Poposu çatlıyor ve kanaması oluyor sürekli. Hazir süt içiyor sütü biraktiramiyorum. Geçmeyen kabızlığın baska bir sebebi olabilir mi ne yapmamız lazim. Yardımcı olursaniz çok seviniriz.

5 Mart 2018 23:20
Uzm. Dr. Fatih Mert Doktora Sor

Uzm. Dr. Fatih Mert tarafından cevaplandı.

yenidogan vitamin hk.

hocam iyi calismalar. oglum bugun 1 aylik oldu ve hepatit 2.doz asisi yapildi. aile hekiminden bugun monovit d3 verdiler 1 yasina kadar kullanmam icin. fakat ilaci arastirdgmda pekte iyi seyler okumuyorum. sizce bu ilaci kullanmalimiyim? birde doktorumuz 2. ve 4 ayda roto virus asisini yapmamizi soyledi fakat aile hekimide 3 ve 5 . ayda yapacagz diyorlar. sizzce kacinci ay oldugu onemli mi??? tşk.

6 Şubat 2018 21:02
Uzm. Dr. Fatih Mert Doktora Sor

Uzm. Dr. Fatih Mert tarafından cevaplandı.

Vücuttaki kızarikliklar

Merhaba dr.bey benim 27 aylik bi oglum var birkac gun once dirseginde nokta seklinde kızarıkliklar cikti.el parmakları soyulmaya basladi. Kabuk seklinde.Bi doktor el ayak agiz rahatsızligi olabilir vucudunun baska yerlerindede cikabilir ates kusma yapabilir dedi ama bu belirtilerin hicbiri yok su an.kaşıntıda yapıyo. Ayaklarinda agzinda bisey yok.Baska bi sebebi olabilirmi acaba endiseliyim.Tesekkurler.

29 Ağustos 2017 10:29
Uzm. Dr. Fatih Mert Doktora Sor

Uzm. Dr. Fatih Mert tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube