Çocuk ve Ergen Psikiyatristi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kızım çok korkarak ödev yapiyor ve cevap veriyor

Mehmet bey merhaba kolay gelsin benim 2. Sınfa giden bir kızım var sınavlarda soruyu eksik yarn okuyor çok sinirli zayıf aldğnda aglyor tabi bende bir anne olarak bende ağlyorum önce ama benden de korkuyor öğretmeninden de ben ders ödev gösterirken sabırsızm çok elimde olmadan yapyorum kzyorum ve öğretmeninden de çok korkuyor geçen gün onun ödevini kaybettim ceza alicam ögretmenden senin suçun diyerek çok ağladi ne yapmam lazım

5 Ekim 2019 16:14
Uzm. Dr. Mehmet Çolak Doktora Sor

Uzm. Dr. Mehmet Çolak tarafından cevaplandı.

cocugun konusması

Mrb çocuğum 1. sınıfa gidiyor.Derste çok konuşuyor. Öğretmenle iletisim içindeyiz.ödullendirici yaklaşımda bulunuyoruz.Birkac gun iyi gidiyor derken tekrar başa sariyoruz.Derste ki başarısı katılımı çok iyi ama testlerde düşüşlük söz konukonusu.Karnesini etkileyecek.Daha 1.sinifta..Sosyal yönden harika Özgüven patlaması yaşıyoruz adeta ama akademik açıdan kaygilaniyorum..Bu durum da nasıl bir yaklaşımda bulunmaliyiz ?Sizce çocuğumu bir pisikiyatriye götürmelimiyim yoksa geçici bir durum mu?

27 Mayıs 2015 21:56
Uzm. Dr. Mehmet Çolak Doktora Sor

Uzm. Dr. Mehmet Çolak tarafından cevaplandı.

16 yaşımdaki kızım aşırı sinirlilik ve tepki

hocam 16 yaşındaki kızımda sinirlik . ders çalışmama isteksizliği ,arkadaşlarınla iletişimsizlik ve benzeri sorunlar var. ne yapmamız gerekir.

6 Nisan 2015 21:42
Uzm. Dr. Mehmet Çolak Doktora Sor

Uzm. Dr. Mehmet Çolak tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube