Çocuk ve Ergen Psikiyatristi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Oglum bana vuruyor

Merhaba benim bir oglum var 29 ekimde 2 yasinda olcak. Cok farkli bi yapisi var bu durum kendiliginden mi yoksa sonradan olustu bilemiuorum. Daha konusamiyo sadece 3 4 kelime soyleyebiliyor. Bi yandan tuvalet egitmine alistirmaya calisiyorum fakat cok zorluyo bu konuda. Surekli bana vuruyo ben ona hayir dedigimde veya aglamaya basladigi zaman surekli olarak vuruyo iysaki ben ona daha sakin konusarak sakinlestirmeye calisiyorum fakat daha cok kiziyo. Dikkatini hic bir seye veremiyo surekli aglamak ve bagrmak istiyo ben ne gibi bir yol izlemeliyim ?

22 Ekim 2018 15:30
Dr. Yekta Özkan Doktora Sor

Dr. Yekta Özkan tarafından cevaplandı.

Kizim cok sinirli

Merhaba 22 aylik kızım çok ağliyor çok huysuz sinirli nereye gitsek ağliyor kimseye sevdirmiyor kendini kizdği zaman saçlarini yoluyor saatlerce ağliyor susmuyor ne yapicağimi nasil davranicagimi bilmiyorum

7 Mayıs 2018 15:33
Dr. Yekta Özkan Doktora Sor

Dr. Yekta Özkan tarafından cevaplandı.

Çok sessiz.

Merhabalar Hocam 5.5 yaşında oğlum var. Şu an ana sınıfına gitmekte. Evde gayet hareketli ve neşeli, fakat gerek okulda ve gerekse başka ortamlarda çok sessiz ve tepkisiz. Başkalarıyla nerdeyse hiç konuşmuyor, genellikle izliyor, Dış hayata alışması bu kadar zor mu? Anormal bir durum mu? bilemiyorum ama tavsiyelerinize ihtiyaç duymaktayım. Şimdiden teşekkürler.

23 Aralık 2016 12:36
Dr. Yekta Özkan Doktora Sor

Dr. Yekta Özkan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube