Çocuk İmmünolojisi ve Alerjisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

acil bir durum mu?

iyi günler doktor bey.8 aylık kızımda 2 gündür öksürük başladı.uykuya daldıktan 5-10 dk sonra (gece ve gündüz uykularında ) öksürüyor yarım saat kadar sürüyor.sanki boğazında gıcık var gibi.bu öksürük uykudan uyandırıyor.dün öksürürken kıpkırmızı oldu ve kustu sonra rahatladı. uyku haricinde gün içinde öksürmüyor,huzursuzluk ve ateş yok.az burun akıntısı var.hemen doktora götürmemiz gerekir mi ? (perşembe günü genel kontrole gitcez) şimdiden teşekkür ediyorum,iyi çalışmalar.

7 Mart 2016 15:25
Prof. Dr. Cem Hasan Razi Doktora Sor

Prof. Dr. Cem Hasan Razi tarafından cevaplandı.

astim ilaclari nobeti tetiklermi.il

Merabalar hocam benim 7 yasinda bir oğlum var yeni doğduğunda 4 15 ve 20 günlük iken 3 kez yeni doğan kasilmasi seklinde soğuk havale geçirdi 1 yasa kadar lumunaletten kullandik.şuana kadar bir sikinti yok.şuan singular çiğneme tableti veflixotide Nebul 3 ay kullanmam gerekiyormus.hafif astim şüphesi var.kullanabilirmiyim.bu ilaclarnobet yaparmi.oglumnobet gecirmiyor aradan 6 sene geçti .

20 Mart 2015 09:17
Prof. Dr. Cem Hasan Razi Doktora Sor

Prof. Dr. Cem Hasan Razi tarafından cevaplandı.

bronşit olabilir

Doktor bey oğlumu geçen cuma doktora götürdüm bronşit olabilir dedi balgam sökücü antibiyotik ve iğne verdi hala gecmedi içten icten öksürüyo ne yapmalıyım Ve bi sorum daha olucak eşim bugün limonlu soda verdi bi tatlı kaşığı bi zararı olurmu ? oğlum 10 aylik Şimdi den teşekkürler

17 Mart 2015 23:46
Prof. Dr. Cem Hasan Razi Doktora Sor

Prof. Dr. Cem Hasan Razi tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube