Çocuk Göğüs Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Alerji olabilirmi

Merhaba sayın hocam, bebeğim 6buçuk aylık ,4-5 kez yoğurt yedirdim .her yediğinde alnında ve çenesinde kızarma oldu.yoğurt değen bölge değil.fakat 1-2dk da geçiyor kızarma. Başka herhangi bir sıkıntımız olmadı.tenide çok hassas normaldede çabuk kızarabiliyor bişeyler yerken yada ağlarken.bu durumda yoğurt alerji yapıyor diyebilirmiyiz yoksa denemeye devam edebilirmiyim? Alerji oluştuğunda nasıl ablayabilirim? Cvbınız için şimdiden teşekkür ederim.

29 Mart 2016 15:21
Prof. Dr. Bülent Karadağ Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Karadağ tarafından cevaplandı.

bebeğim kendini kasıyor

İyiakşamlar hocam benim bebeğim 6 aylık ve kendini kasıyor ellerine baktım rahat ama karnını kasıyor ne olabilir mama yerken daha çok yapıyor zorlanıyor gibi .ne yapmam gerekiyor.

9 Aralık 2015 22:41
Prof. Dr. Bülent Karadağ Doktora Sor

Prof. Dr. Bülent Karadağ tarafından cevaplandı.

alarji olabilirmi

doktor hanim benim 13 yasinda kizim var yaninda hic sigara icilmez sigara icilen ortamdada bulunmaz ama dikkatimi cekti nerde bir sigara icilse kokusunu duysa yada yanlislikla dumani ona gelse acik havadan gelen dumani koklasa hemen öksuruyor ama sadece sigarada oluyor normal zamanlarda hasta olmadan oksurmeyen bir cocuk sasiriyorum cocugumda herhangi bir rahatsizlik olabilirmi yada pisikolojikmi yardimci olursaniz sevinirim. bu arada 6ay once endokrin bolumunde kan tahlili yapilmisti rutin kan testiydi. normal cikmisti. kotu bir durum olsa kanda cıkarmiydi.

3 Ekim 2015 22:23
Prof. Dr. Refika Ersu Doktora Sor

Prof. Dr. Refika Ersu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube