Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sağda belirgin bilateral

Doktor Bey, iyi günler dilerim. Babam da bir süre önce özellikle sağ elinde "uyuşma" ve "elini hareket ettirirken ağrıma" tarzı şikayetler başladı. Bunun üzerine elinin filmini çektirdi. SONUÇ olarak "Sağda belirgin bilateral orta derece KTS ile uyumludur" tanısı konuldu. Sizin bu konu ile ilgili değerli görüşlerinizi almak istiyorum. İyi Çalışmalar Dilerim.

2 Ocak 2014 00:41
Op. Dr. Nazmi Özkan Doktora Sor

Op. Dr. Nazmi Özkan tarafından cevaplandı.

iğne yapılması sonucu bacakta uyuşukluk

hocam merhaba.6 gün önce sol kalçamdan iğne oldum.iğne olduktan sonra sol tarafımda komple uyuşukluk hissettim.şuan sol kalçamda iğne yapılan yer morardı, sol kalçamda ağrı yapıyor ve belime ve sırtıma vuruyor ağrısı.başta bacakta olan agrıda hafifleme var.bide yürürken sol ayagımı topallıyarak yürüyorum.geçicimidir? tedavisi varmıdır?detaylı bilgilendirirseniz çok sevinirm.

28 Aralık 2013 10:39
Op. Dr. Nazmi Özkan Doktora Sor

Op. Dr. Nazmi Özkan tarafından cevaplandı.

hemangiom

Hocam Merhaba hemangiom lehine degerlendirilmistir yaziyor mr sonucunda dayanilmaz sirt ve bel arasi agrilar kutlemeler meydana geliyo agri geceleri siddetli sekilde oluyo kutleyince rahatlamis gibi hissediyorum hemangiom nedir agri bu kadar fazla yaparmi ? Agrisi gercekten dayanilmaz rahatsiz edior

29 Kasım 2013 14:53
Op. Dr. Nazmi Özkan Doktora Sor

Op. Dr. Nazmi Özkan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube