Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Omurilik Daralma ve Zedelenme

İyi günler hocam. Bana bir hastanede omurilik kanal daralması teşhisi koyuldu başka bir hastanede ise omurilik zedelenmesi denildi bu duruma. Bu iki hastalık birbirinin aynısı mıdır farklı şeyler midir ikisi de MR görüntülerime göre adlandırıldı.Muayene sırasında ise hastalığın belirtileri vücudumda göstermiyorum diye (yürüyememe idrar kaçırma boyun ağrıları v.s) ameliyat yapmak istemiyor doktorlar.Ameliyat olmadığım her saniye, dakika felç durumuna yaklaşmakta mıyım belirtileri göstermiyorum diye ameliyat yapılmaması doğru karar mıdır hocam teşekkürler cevabınız için.

14 Aralık 2019 15:59
Op. Dr. Kerem Bıkmaz Doktora Sor

Op. Dr. Kerem Bıkmaz tarafından cevaplandı.

Bel dejenerasyonu

Mrb. Doktor bey ben senelerdir bel ağrısı çekiyorum. İki senedir hareketlerim kısıtlandı yatma kalkma yürüme oturma her hareket ağrılı oluyor. Bel dejenerasyonu dediler. Önce ağrı tedavisini denemem söylendi. Yardımcı olursanız sevinirim.

4 Aralık 2018 16:51
Op. Dr. Kerem Bıkmaz Doktora Sor

Op. Dr. Kerem Bıkmaz tarafından cevaplandı.

Sakral çatal

Merhaba 37+6 doğum yaptım bebeğime bel ve çatal usg çektiler sonus KONUS L-2 düzeyinde sonlanmaktadır.SPİNAL KANALDA US İLE SAPTANABİLİR LEZYON İZLENMEDİ yazıyor bizi beyin cerrahisine ve çocuk nörolojisine gönderdiler ciddi bisorunu varmı???ayrıntılı bilgi vermedi doktorlar

4 Aralık 2017 14:46
Op. Dr. Kerem Bıkmaz Doktora Sor

Op. Dr. Kerem Bıkmaz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube