Beyin ve Sinir Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

tethered cord

hocam merhaba iyi çalışmalar 24 yasındayım sağlık sektorunde calışıyorum eylul 2018 de tethered cord ameliyatı oldum ayak agrılarım ve otururken sol kalcamda batma cekme tarzında agrım var 2 tane yuksek dozda nörapatık ılaç kullanıyorum.3 defa gaita kacırmam oldu sık sık ıdrar kacırmam ameliyat öncesıne göre cok fazla olmaya basladı doktorum bazı testler istedı (sep mep alt ekstremite bilateral l4 l5 ve l5-s1 emg ve ürodınamı) yapıldı doktorum normal oldugunu soyledı.ürolojı doktorum ürodınamıde 600cc ye yakın sf verılmesıne rağmen sıkışmam olmadı ve ıdrarımı kesık kesık yapıyorum. ve yürürken aksamam oluyor sağ ayak da düşük ayak gerçeklesti sol kalcamda siyatık olustu 2 defa 30ar seanslık fizik tedavi almama rağmen pek bı faydasını göreme...

15 Temmuz 2019 11:00
Prof. Dr. Kudret Türeyen Doktora Sor

Prof. Dr. Kudret Türeyen tarafından cevaplandı.

sirinks kavite ve doğum

İyi günler hocam,2015 yılında çekildiği sırt mrı sonucu tesadüfen omuriliğimde sirinks kavitesine rastlandı. Doktorum herhangi bir şekilde rahatsızlığım olmadığı için doğuştan olabileceği şeklinde yorumladı, açıkçası bende çok üzerinde durmadım.Şuan 28 haftalık gebeyim, normal doğum yapabilr miyim?.Sezeryan gerekirse sipinal ya da epidural olabilir miyim?

9 Haziran 2017 15:39
Prof. Dr. Kudret Türeyen Doktora Sor

Prof. Dr. Kudret Türeyen tarafından cevaplandı.

BİLGİ ALMAK İSTİYORUM

Merhabalar doktor bey. Benim uzun zamandır bacağımda bir ağrı var özellikle en baskın olarak kalça kısmında ve yürürken bazen topallıyorum özellikle uzun bir süre oturduğumda ayağa kalktığım da yürümekte çok güçlük çekiyorum. Fakat bu son Zaman'lar bel im ve boynumda da ağrı oluşmaya başladı . Benim size sorum bu Ağrı'ların belirtisi ne olabilir ciddi bir sorunla karşılaşırmıyım ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi geceler..

11 Haziran 2016 01:32
Prof. Dr. Kudret Türeyen Doktora Sor

Prof. Dr. Kudret Türeyen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube